Radboudumc

print
Vervolgopleiding tot Huisarts

De Vervolgopleiding tot Huisarts van het Radboudumc biedt AIOS een opleiding op maat. In drie jaar wordt een AIOS opgeleid tot een vakbekwame huisarts met ruimte voor een persoonlijke werkstijl. 

De opleiding beschikt over een actief academisch netwerk met groeimogelijkheden. De excellente onderzoeksafdelingen Eerstelijnsgeneeskunde en IQ healthcare staan borg voor de goede kwaliteit van de opleiding. AIOS komen tijdens de opleiding terecht in een kleinschalige en coherente beroepsgroep van huisartsen in de schitterende woonomgeving van Nijmegen en omstreken. Bekijk ook de interactieve kaart van de opleidingsregio.

Wonen en werken als huisarts in de regio Eindhoven

De Vervolgopleiding tot Huisarts biedt je de mogelijkheid om je volledige opleiding te volgen in de regio Eindhoven. Vanaf september 2014 is er een leslocatie in Eindhoven, waar de eerste groep huisartsen in opleiding start. Gedurende je opleiding zijn er stageplaatsen in de regio Eindhoven en wordt het theoretisch onderwijs zoveel mogelijk in Eindhoven verzorgd.

Sinds januari 2016 is de leslocatie gevestigd in een nieuw gebouw met alle moderne voorzieningen. Het gebouw wordt gedeeld met de Universiteit van Maastricht en met andere Eestelijnsorganisaties: dit biedt kansen voor samenwerking en innovaties. Voor jou als aios is dit een mooie kans om je vanaf de start van je opleiding te vestigen in een ambitieuze regio waar op korte termijn een grote behoefte is aan huisartsen.

Meer informatie hierover krijg je bij Thea Toemen, huisarts en docent VOHA en bij Lidwien Bernsen, hoofd Vervolgopleiding tot Huisarts. Aan de rechterkant van deze pagina kun je de overige contactmogelijkheden vinden.

Ik wil AIOS worden Ik ben AIOS

Huisartsopleiders

U begeleidt als opleider artsen in opleiding tot specialist (aios) in het eerste of het derde jaar bij het leren in de huisartspraktijk, waarbij u een voorbeeldfunctie vervult. De huisartsgeneeskundige en didactische kwaliteiten van onze opleiders vinden wij belangrijk voor de kwaliteit van de huisartsopleiding. Voor de huisartsopleiders is er een scholingsprogramma ontwikkeld, voor en door opleiders.


Ik wil huisartsopleider worden Ik ben huisartsopleider

Archief