Radboudumc

print
Met openbaar vervoer

Het Radboudumc is goed te bereiken met zowel de bus als de trein. Voor alle vertrek- en aankomsttijden belt u met OV-reisinformatie 0900- 9292 of kijkt u op www.9292.nl.

Met de bus

Vanaf het Centraal Station Nijmegen (NS) vertrekken diverse bussen die stoppen bij het Radboudumc. De speciale ‘Heyendaalshuttle’ vertrekt in de spitsuren elke vier minuten.  

Halte Radboudumc
Voor de hoofdingang, ingang west en Tandheelkunde stapt u uit bij de halte Radboudumc, te bereiken vanaf het Centraal Station met de buslijnen 6, 9, 10, 83 en 300.
Kijk voor de exacte bustijden op de site van Busdienst Breng.

Halte Radboudumc ingang oost
Voor ingang oost stapt u uit bij de halte Universiteit Oostzijde, te bereiken vanaf het Centraal Station met de buslijnen 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 en 300.  
Kijk voor de exacte bustijden op de site van Busdienst Breng

Met de trein

Het is ook mogelijk met de stoptrein Nijmegen - Boxmeer/Venlo naar NS-station Nijmegen Heyendaal te reizen. Dit station ligt op 10 minuten loopafstand van het Radboudumc (ingang oost). Kijk voor de exacte treintijden op de site van de Nederlandse Spoorwegen

Oplaadpunt OV-chipkaart

U kunt uw OV-chipkaart binnen het Radboudumc opladen. Het oplaadpunt vindt u bij de hoofdingang in het voorportaal naast de beveiliging. (Geert Grooteplein-Zuid 10).


 

Uw vraag, tip of klacht

Hebt u vragen of opmerkingen over het Radboudumc?