Radboudumc

print
Uw vraag, tip, compliment of klacht

Hebt u vragen of opmerkingen over het Radboudumc? Of vragen over ziektebeelden, patiëntenverenigingen en mogelijkheden van onderzoek en behandeling? Dan kunt terecht bij ons Voorlichtingscentrum. Ook uw suggesties om onze zorgverlening te verbeteren zijn van harte welkom. Geef uw vraag, tip of compliment door

Voorlichtingscentrum

Het Voorlichtingscentrum vindt u in de centrale hal van ons ziekenhuis naast de receptie (route 510). U kunt de medewerkers van het Voorlichtingscentrum ook bereiken via: 

Soms kunnen we uw vraag direct beantwoorden. In andere gevallen benaderen we de juiste persoon voor uw vraag. Dan ontvangt u een ontvangstbevestiging en uiterlijk binnen drie weken krijgt u bericht over de afhandeling van uw vraag of tip. 
Lees meer over het Voorlichtingscentrum

Informatiefolders

In het Voorlichtingscentrum vindt u folders over uw verblijf in ons ziekenhuis. Zo hebben we folders over ziektebeelden, onderzoeken en behandelingen. Maar ook meer algemene folders, bijvoorbeeld over de gang van zaken in het ziekenhuis. Foldermateriaal dat voor u van belang is, ontvangt u via de afdeling waar u onder behandeling bent. Ook vindt u de folders op deze website. De folders staan op de (afdelings)pagina’s waar ze verband mee houden.

Klachten

De medewerkers van het Radboudumc zetten zich in om u de beste zorg te verlenen. Ondanks deze inspanningen kan het voorkomen dat onze zorg niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Onze klachtenbemiddelaars horen het graag als u niet tevreden bent.

Lees meer over onze klachtenbemiddeling

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel uw vraag dan via het Voorlichtingscentrum.

Contact

Radboudumc (algemeen)
(024) 361 11 11
Voorlichtingscentrum
(024) 361 70 00