Radboudumc

print
Voorbereiden op uw afspraak

Wij vragen u om uw afsprakenbrief mee te nemen als u een afspraak heeft. Op uw brief staat uw eigen unieke barcode, die voor elke afdeling van het Radboudumc hetzelfde is. Die barcode heeft u nodig zodat u zich via de aanmeldzuil kunt aanmelden voor uw afspraak. De medewerkers van de polikliniek weten dan dat u aanwezig bent. U kunt meteen plaatsnemen in de wachtkamer en wordt opgeroepen voor uw afspraak.

Aanmeldzuil

Op de meeste poliklinieken meldt u zich aan bij een aanmeldzuil. Ga met de barcode uit de brief langs de scanner van de zuil en volg de instructies op het scherm.

Balie

Is er geen aanmeldzuil of lukt het niet uw barcode te scannen? Dan kunt u zich natuurlijk melden bij de balie. 

Wijzigingen doorgeven

Wilt u zo vriendelijk zijn iedere wijziging door te geven bij de balie? Bijvoorbeeld verandering van persoonlijke gegevens, huisarts of verzekering. 

Afspraakherinnering per sms

Wanneer u een afspraak heeft in het Radboudumc, ontvangt u 48 uur van tevoren een sms om u hieraan te herinneren. In deze sms staan de datum en het tijdstip van de afspraak vermeld. Aan deze sms zijn geen kosten verbonden.

Om de afspraakherinnering te kunnen versturen, is het belangrijk dat wij uw (juiste) mobiele telefoonnummer hebben. Als uw mobiele nummer wijzigt, kunt u dit doorgeven bij de inschrijfbalie, bij de balie van de polikliniek of via mijnRadboud. Wilt u liever 24 of 2 uur van tevoren of helemaal geen sms ontvangen, dan kunt u dit hier ook doorgeven.