Radboudumc

print
Borstkanker

Hier vindt u de ervaringen van patiënten met borstkanker die in het Radboudumc zijn behandeld, de overlevingscijfers, welk stadium van borstkanker zij hadden en welk type behandeling zij kregen. We raden u aan om deze informatie te bespreken met uw (huis)arts. Klik op een grafiek om een vergroting te bekijken.

Patiëntervaring borstkanker

patiëntervaring borstkanker en dcis
Meer over de patiëntervaring

Hieronder staan alleen resultaten van onze patiënten die in de NKR geregistreerd zijn. Radboudumc behandelt dus meer patiënten, lees de uitleg.

Overleving borstkanker na 1-5 jaar

Grafiek met overlevingscijfers borstkanker Radboudumc Nijmegen
In de grafiek staat de absolute overleving. Het is belangrijk te beseffen dat niet alle patiënten die overlijden, aan kanker overlijden.
Meer over overleving borstkanker

Welk stadium borstkanker hebben patiënten?

Grafiek met stadium borstkanker Radboudumc Nijmegen
Meer over het stadium van borstkanker 

Welke behandeling voor borstkanker krijgen patiënten?

Grafiek met behandeling borstkanker Radboudumc Nijmegen
Meer over de behandeling van borstkanker

Toelichting

  • De grafieken betreffen de patiënten bij wie de diagnose is gesteld (en die eventueel zijn behandeld) in het Radboudumc (grafiek wordt getoond bij 20 of meer patiënten).
  • De grafieken betreffen de patiënten die zijn behandeld (en eventueel gediagnosticeerd) in het Radboudumc, exclusief de patiënten uit andere ziekenhuizen die alleen zijn doorverwezen voor radiotherapie.
  • Alle grafieken geven alleen patiënten weer die een nieuwe diagnose kanker hebben gekregen in het Radboudumc of elders en die hun eerste behandeling in het Radboudumc kregen. Er komen naar het Radboudumc ook veel patiënten in een latere fase van hun ziekte, voor een tweede of nog verdere behandeling. Deze groep patiënten komt niet voor in de gegevens

Geef uw mening


Verzenden

Algemene gegevens

Over borstkanker en DCIS (de voorloper van borstkanker) kunt u ook algemene gegevens bekijken.