Route

Bezoekadres

Kindercardiologie
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 788 (Kindercardiologie)
Afdelingen Cardiologie Kindercardiologie

Over de afdeling Kindercardiologie

Op de afdeling Kindercardiologie onderzoeken en behandelen we kinderen met een (niet-)aangeboren hartafwijking. Soms zijn we al voor de geboorte betrokken bij de zorg voor uw kind. Bijvoorbeeld als tijdens de zwangerschap het vermoeden bestaat dat uw kind een hartafwijking heeft.

Contact

Polikliniek Cardiologie

(024) 361 44 15
contact

Overgang naar Cardiologie

We behandelen kinderen met een hartaandoening totdat zij volwassen zijn. Daarna gaan zij naar de volwassen afdeling Cardiologie.

lees meer

Overgang naar Cardiologie

We behandelen kinderen met een hartaandoening totdat zij volwassen zijn. Daarna gaan zij naar de volwassen afdeling Cardiologie. Tijdens de puberteit komt uw kind op een spreekuur waar de kindercardioloog, de volwassen cardioloog en een verpleegkundig specialist aanwezig zijn. Zo zorgen we dat de zorg van de kinderafdeling naadloos overgaat in de zorg op de volwassen afdeling.  

 

Samenwerkings­verband Erasmus MC Rotterdam

Onze afdeling Kindercardiologie is een samenwerkingsverband aangegaan met het Erasmus MC Rotterdam. Samen vormen we één van de vier Nederlandse centra voor patiënten met een aangeboren hartafwijking.

lees meer

Samenwerkings­verband Erasmus MC Rotterdam

Onze afdeling Kindercardiologie is een samenwerkingsverband aangegaan met het Erasmus MC Rotterdam. Samen vormen we één van de vier Nederlandse centra voor patiënten met een aangeboren hartafwijking.

Nijmegen
In de praktijk betekent dit dat alle afspraken, onderzoeken en behandelingen in Nijmegen blijven plaatsvinden.

Rotterdam
Chirurgische ingrepen, katheterisaties en de opnames die daar direct op aansluiten vinden plaats in Rotterdam. De poliklinische controles na de behandeling in Rotterdam, vinden weer plaats bij de polikliniek Kindercardiologie in Nijmegen.

Route

Ingang: Hoofdingang
Route: 788

bekijk route

Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer

Afdeling Cardiologie

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met hart- en vaatziekten bij volwassenen.

lees meer

Transitie­spreekuur Cardiologie

De overstap van Kinderhartcentrum naar Congenitaal Hartcentrum.

lees meer