Afdelingen Neurologie Onze-locaties Verpleeg--afdeling

Soms is het nodig dat u opgenomen wordt op onze verpleegafdeling. De afdeling heeft capaciteit voor 15 patiënten. De afdeling bestaat uit 3 tweepersoonskamers en 12 éénpersoonskamers. Op deze pagina vindt u meer informatie over het verblijf op onze verpleegafdeling.


 

Informatiefolder

In overleg met uw behandelend arts wordt u opgenomen op verpleegafdeling Neurologie. In deze folder vindt u informatie over de gang van zaken op deze afdeling. Bekijk het pdf-bestand

Locatie

Ingang: Ingang Oost
Route: 923

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 923

Meenemen

  • identificatiebewijs
  • verzekeringsgegevens
  • medicijnlijst
  • (nacht)kleding
  • toiletartikelen

Bezoektijden 15.00-20.00 uur

Uw bezoek is welkom tussen 15.00 en 20.00 uur. Wilt u bezoek ontvangen buiten de reguliere bezoektijden? Bespreek het dan met de verpleegkundige. Uw bezoek mag gratis gebruik maken van de koffieautomaat op de afdeling. Vindt u het fijn als familieleden of vrienden u helpen met het eten of met uw verzorging? Overleg dit dan met de verpleegkundige.
 
Voor de rust op de afdeling mag u maximaal 2 bezoekers tegelijk ontvangen op uw kamer. Overig bezoek kan wachten in het dagverblijf. Soms vragen we uw bezoek om de kamer even te verlaten omdat we u willen onderzoeken, behandelen of verzorgen. Ook kan het voorkomen dat u tijdens de bezoektijd niet op uw kamer bent vanwege een behandeling of onderzoek.

D-team Aandacht voor diabetes

Ook als u om een heel andere reden dan de (ont-)regeling van diabetes bent opgenomen in het Radboudumc, heeft uw diabetes mellitus aandacht nodig. Daar helpt het D-team u graag bij.

lees meer
  • Snel naar