Afdelingen Nierziekten Dialyse-afdeling Dialysecentrum Boxmeer

Dialysecentrum Boxmeer

Het Dialysecentrum Boxmeer is een samenwerkingsverband tussen het Maasziekenhuis Pantein en het Radboudumc. Het centrum bevindt zich op de begane grond in het kantoorgebouw 'Pantein Plaza' direct naast het nieuwe Maasziekenhuis.

Deze locatie is tijdelijk gesloten.


Voor wie?

Als u in Boxmeer of omgeving woont of er op vakantie bent, kunt u terecht bij het Dialysecentrum Boxmeer.

lees meer

Voor wie?

U kunt in het Dialysecentrum Boxmeer terecht als u:

  • in Boxmeer of omgeving woont
  • in Boxmeer of omgeving op vakantie bent, zie daarvoor de openingstijden
  • uw dialysebehandeling over het algemeen zonder complicaties verloopt. 

Het centrum heeft een ruime, lichte dialysezaal met tien dialyseplaatsen. U wordt behandeld in een mooie nieuwe en rustige omgeving en u heeft beschikking over alle mogelijke faciliteiten, inclusief internet via een veilig systeem.

Vakantiedialyse

Ons dialysecentrum biedt ook de mogelijkheid tot vakantiedialyse in samenwerking met Center Parcs ‘Het Heijderbosch’. Wanneer u in dit park verblijft is er de mogelijkheid om in het dialysecentrum in Boxmeer te dialyseren, op slechts 10 minuten afstand van het park.

U dient telefonisch contact te leggen met de dialyse afdeling van het Radboud in Nijmegen om na te vragen of er een dialyseplaats beschikbaar is via telefoonnummer: 024 - 36 15410.

Er moet eerst het fiat gegeven zijn dat dialyse mogelijk is, alvorens u kunt gaan boeken.

Speciaal voor gasten die moeten dialyseren tijdens de vakantie is er een speciaal arrangement gemaakt. Meer informatie volgt binnenkort. 


Bereikbaarheid Dialysecentrum Boxmeer

Dialysecentrum Boxmeer Pantein Plaza Dokter Kopstraat 2, 5835 DV Beugen

lees meer

Bereikbaarheid Dialysecentrum Boxmeer

Boxmeer heeft een strategische ligging ten opzichte van bestaande dialysecentra in Nijmegen, Venray en Veghel. Als u in de buurt van Boxmeer woont, hebt u zo drie keer per week minder reisafstand en reistijd. Vanwege de ligging aan de A77 is het dialysecentrum uitstekend bereikbaar met de auto (taxi). Bovendien zijn er, doordat het centrum direct naast het Maasziekenhuis Pantein ligt, continu artsen en andere zorgverleners aanwezig. Dit is extra veilig in geval van acute complicaties. 

Adres

Dialysecentrum Boxmeer
Pantein Plaza
Dokter Kopstraat 2, 5835 DV Beugen

Verantwoorde­lijkheid voor de behandeling

In het dialysecentrum wordt u behandeld en verzorgd door dialyseverpleegkundigen, nefrologen, diƫtistes, maatschappelijk werkers en zorgassistentes van het Radboudumc die op beide locaties werken.

lees meer

Verantwoorde­lijkheid voor de behandeling

In het dialysecentrum wordt u behandeld en verzorgd door dialyseverpleegkundigen, nefrologen, diƫtistes, maatschappelijk werkers en zorgassistentes van het Radboudumc die op beide locaties werken. De verantwoordelijkheid voor de behandeling ligt dan ook volledig bij de afdeling Nierziekten van het Radboudumc. Daarnaast werken in het dialysecentrum twee internisten van Maasziekenhuis Pantein. Zij zijn bekend met dialyse.

Voor bepaalde zaken nog naar Nijmegen

Hebt u te veel complicaties tijdens uw dialyse? Dan dialyseren we u in het Radboudumc totdat uw gezondheid goed genoeg is om terug te gaan naar Boxmeer. Eventuele opnames, shuntdotters en shuntoperaties vinden altijd in het Radboudziekenhuis plaats. Uw medische en verpleegkundige dossier kunnen we op elk moment op beide locaties raadplegen.