Centrum voor bot en weke delen tumoren


Over ons centrum

Bottumoren of weke delen tumoren (sarcomen) zijn zeldzame ziektebeelden. Het aantal patiënten met botkanker dat jaarlijks op de afdeling Orthopedie wordt behandeld is groot.

lees meer

Over ons centrum

Bottumoren of weke delen tumoren (sarcomen) zijn zeldzame ziektebeelden. Het aantal patiënten met botkanker dat jaarlijks op de afdeling Orthopedie wordt behandeld is groot. Groot genoeg om de behandelend artsen goed inzicht te geven in deze bijzondere ziekten. Artsen kunnen een bottumor snel herkennen en behandelen, wat de kans op complicaties van de behandeling aanzienlijk verkleint.

Waarom naar het Radboudumc?

Het Radboudumc behoort tot één van de vier Nederlandse oncologiecentra die door Gezondheidsraad is aangewezen voor de behandeling van bottumoren en weke delen tumoren.

lees meer

Waarom naar het Radboudumc?

Het Radboudumc behoort tot één van de vier Nederlandse oncologiecentra die door Gezondheidsraad is aangewezen voor de behandeling van bottumoren en weke delen tumoren.

Patiënten met dit soort afwijkingen worden multidisciplinair behandeld. Dat wil zeggen dat er naast de orthopedisch chirurg ook een algemeen chirurg, medisch (kinder) oncoloog, radiotherapeut, anesthesioloog, patholoog of radioloog aan de diagnostiek en behandeling deel kan nemen.

Sarcoom

Sarcomen zijn zeldzame kwaadaardige tumoren in botten en weke delen. Ze vormen slechts 1.5% van alle soorten kanker.

lees meer

Contact


Centrum voor bot en weke delen tumoren
Polikliniek (024) 361 44 71, Verpleegafdeling 24 uur per dag (024) 361 44 90


Naar uw afspraak op de poli

Ingang: Hoofdingang
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak op de poli

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 725

Onze mensen

Samenwerkende afdelingen


Afdeling Heelkunde

De afdeling Heelkunde behandelt patiënten met een groot aantal ziektebeelden. U kunt bij ons terecht voor zeer complexe én voor relatief kleine chirurgische ingrepen.

lees meer

Relevante websites

inloggen