Afdelingen Radiotherapie Casemanagers

Wat zijn casemanagers?

Casemanagers zijn gespecialiseerde verpleegkundigen. Zij helpen u het overzicht te behouden en onderhouden contact met de verschillende behandelaars die betrokken zijn bij uw behandeling. U kunt bij hen terecht met al uw vragen.

lees meer

Wat zijn casemanagers?

Na de diagnose kanker komt er veel op u en uw naasten af. U krijgt te maken met verschillende zorgverleners. Hierdoor is het soms onduidelijk bij wie u terecht kunt met vragen. Daarom zijn er vaste contactpersonen/casemangers aangesteld bij wie u terecht kunt. Dit zijn meestal gespecialiseerde verpleegkundigen. Bij hen kunt u terecht met uw vragen of zorgen. Zij helpen u ook het overzicht van alle behandelingen te behouden en onderhouden contact met de behandelaars van de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij uw behandeling.

Samen met de hoofdbehandelaar is deze vaste contactpersoon verantwoordelijk voor de regie en de continuïteit van de zorg gedurende uw behandeltraject. Het is mogelijk dat uw vaste contactpersoon tijdens de verschillende behandelingsfasen wijzigt. Als dit het geval is brengen we u natuurlijk op de hoogte. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de behandeling goed op elkaar aansluiten.

De casemanages zijn aanwezig op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Contact

Afdeling Radiotherapie

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.30-11.00 uur en 13.30 – 15.00 uur
(024) 361 53 14
contact

Casemanagers Radiotherapie