Predicting the future: de rol van modellen bij besluitvorming in de klinische zorg voor patiënten met femorale botmetastasen

Door verbeteringen in zowel systemische als lokale behandelmogelijkheden verandert de zorg voor deze patiënten. Samenwerkingen tussen beeldvormende specialismen, radiotherapie en orthopedie is daarbij essentieel. Tijdens dit symposium komen verschillende aspecten aan bod en maakt u kennis met de BOtSterkte-score (BOS-score).

Dit symposium wordt gehouden ter gelegenheid van de verdediging van het proefschrift 'Towards clinical implementation of finite element based fracture risk predction in femoral bone metastases' van Florieke Eggermont.

Het symposium vindt plaats op 18 december 2019 en wordt gehouden in het Nederlands.
Agenda 18dec2019 Symposium Predicting the Future

Predicting the future: de rol van modellen bij besluitvorming in de klinische zorg voor patiënten met femorale botmetastasen

Door verbeteringen in zowel systemische als lokale behandelmogelijkheden verandert de zorg voor patiënten. Samenwerkingen tussen beeldvormende specialismen, radiotherapie en orthopedie is daarbij essentieel.

lees meer

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium is verplicht. Deelname is gratis. U kunt zich tot 10 december aanmelden in verband met catering en locatie. Bij latere inschrijvingen wordt u verzocht ook het formulier in te vullen. Voor de proefschriftverdediging van Florieke Eggermont is aanmelden niet van toepassing. aanmelden

Programma en sprekers

Bekijk voor het programma (van 09.15 - 13.15 uur) de officiële uitnodiging. download de pdf

In het kort

  • Op woensdag 18 december 2019 van 09.15 - 13.15 uur in de Kapel, Academiegebouw Berchmanianum, Houtlaan 4, 6525 XZ te Nijmegen (aanmelden verplicht).


  • Waarom

    Ter gelegenheid van de verdediging van het proefschrift 'Towards clinical implementation of finite element based fracture risk prediction in femoral bone metastases' van Florieke Eggermont, en vanwege de release van het medisch hulpmiddel 'BOS-score', organiseren we dit symposium waarin diverse specialisten aan het woord komen.

Contact voor vragen of opmerkingen

drs. Steven Ligthert

contact

Organisatoren

  • Nico Verdonschot
  • Yvette van der Linden
  • Esther Tanck
  • Florieke Eggermont
  • Steven Ligthert