Winteracademie economie en beleid vierdaagse opleiding

Deze door de Rijksacademie en de Leerstoelgroep Betaalbare Zorg (Radboudumc) georganiseerde Winteracademie economie en beleid over de betaalbaarheid van de zorg gaat uitgebreid in op de problematiek van de stijgende zorguitgaven. Hierbij komen inzichten vanuit de praktijk, de wetenschap en het beleid aan bod en is er ook zeker ruimte voor discussie. Leidraad voor de opleiding is het Boek ‘Betaalbare zorg’.

Deze opleiding wordt afgesloten met een congres dat dit keer gewijd is aan ‘marktwerking in de zorg’. Dit congres is ook toegankelijk voor niet-deelnemers van de winteracademie. Het congres vindt plaats op woensdagmiddag 11 maart 2020.

Alle informatie vind je op de pagina van Rijksacademie.
Agenda 17jan2019 Winteracademie De betaalbaarheid van de zorg

Winteracademie economie en beleid vierdaagse opleiding

Het doel van de winteracademie is de deelnemers meer inzicht te geven in (de discussies over) de betaalbaarheid van het Nederlandse zorgstelsel. Inzichten vanuit de praktijk, de wetenschap en het beleid komen aan bod.

lees meer

Aanmelden voor de winter­academie

Inschrijven voor de vierdaagse opleiding is verplicht. meld je aan

Wanneer vierdaagse opleiding

De opleidingsduur is vier dagen. De cursusdagen vinden plaats op 17, 24 en 31 januari en 7 februari.

Wanneer afsluitend congres

De opleiding wordt afgesloten met een congres op 11 maart. Dit congres is ook te bezoeken door niet-deelnemers. bezoek de pagina over het afsluitend congres