Agenda Congres Vijf jaar Celsus academie voor betaalbare zorg

Over dit congres Hoe houden we het Nederlandse zorgstelsel betaalbaar?

Tijdens het congres presenteren onderzoekers van Celsus, academie voor betaalbare zorg de belangrijkste bevindingen rondom de betaalbaarheid van het Nederlandse zorgstelsel. Ook debatteren vooraanstaande zorgprofessionals over dit onderwerp.

lees meer

Over dit congres Hoe houden we het Nederlandse zorgstelsel betaalbaar?

Hoe houden we het Nederlandse zorgstelsel betaalbaar? Dat is de centrale vraag die Celsus, academie voor betaalbare zorg de afgelopen vijf jaar heeft onderzocht. Tijdens het congres op 19 april presenteren de onderzoekers de belangrijkste bevindingen en gaan prominente zorgprofessionals onder leiding van dagvoorzitters Gert Westert (Radboudumc) en Katja Mur (VWS) met elkaar in debat over de betaalbaarheid van de zorg in Nederland en daarbuiten.  

Met onder anderen Elias Mossialos (directeur LSE Health), Joris van Eijck (directeur Zorg Menzis), Corinne Tutein Nolthenius (directeur Zorg Rivas), Ernst van Koesveld (directeur Zorgverzekeringen VWS), Henk Bilo (internist Isala Klinieken), Hester Vermeulen en Kees van Laarhoven (hoogleraren Radboudumc) en Jerry Allon (medeoprichter Veerkrachtfabriek).

Minister Bruins van Medische Zorg en Sport ontvangt het eerste exemplaar van het boek ‘Betaalbare zorg’ uit handen van Leon van Halder, bestuursvoorzitter van het Radboudumc. Dit boek is het eerste boek uit de reeks die Celsus publiceerde rond het thema ‘Betaalbaarheid van de zorg’.

De Celsus academie is een initiatief van  het ministerie van VWS in samenwerking met IQ Healthcare, onderdeel van het Radboudumc. Praktische informatie

  • 19 april 2018, 13:30 - 17.30 uur.

Registratie en aanvullende informatie

Toegang is gratis. Bezoekers ontvangen een exemplaar van het boek. inschrijven
  • Snel naar