Wat is de workshop Nefrologie?

Na het succes van afgelopen edities organiseert de afdeling Nierziekten in 2020 alweer de 31e Workshop Nefrologie. De workshop vindt plaats op 9 en 10 december 2020, wederom in het congrescentrum Papendal in Arnhem.

Jaarlijks nemen ongeveer 250 (kinder)nefrologen en (kinder)nefrologen-in-opleiding en daarnaast enkele physician assistants, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen deel aan deze jaarlijkse nascholingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor degenen die bevoegd zijn tot voorschrijven van geneesmiddelen.
Afgelopen editie was wederom een groot succes en druk bezocht. De deelnemers aan de workshop van 2019 waardeerden zowel de inhoud als presentatie van de voordrachten met een 7,8 gemiddeld.

Programma

Bekijk het programma van de workshop Nefrologie 2019 hier.
Ook de klinische najaarsvergadering van de NFN zal dit jaar weer geïncorporeerd in de workshop op donderdag 10 december van 8.30-10.00 uur.

Organisatie

De workshop wordt georganiseerd met financiële steun van diverse firma’s. Deze vindt u terug in het definitieve programmaboekje, dat binnenkort beschikbaar is.

 

Agenda Workshop Nefrologie

Wat is de workshop Nefrologie?

Na het succes van afgelopen edities organiseert de afdeling Nierziekten in 2020 de 31e Workshop Nefrologie. Dit vindt plaats op 9 en 10 december 2020, wederom in het congrescentrum Papendal in Arnhem.

lees meer


Terugblik op de Workshop Nefrologie 2019

De workshop nefrologie op 11 en 12 december jl is succesvol verlopen. De reacties waren zeer positief.
We stellen het erg op prijs als u het enquêteformulier wil invullen, dit is tot eind januari beschikbaar via de blauwe knop.

De 31e editie staat gepland voor woensdag 9 en donderdag 10 december 2020. We hopen u dan weer te mogen begroeten in congrescentrum Papendal.

Presentaties Workshop 2019

Benieuwd naar de presentaties van de workshop Nefrologie van 2019? De presentaties zijn tot 1 maart 2020 beschikbaar.

Presentaties beschikbaar tot maart 2020

Presentaties Workshop 2019

Presentaties

Hieronder vindt u de presentaties van de afgelopen nefrologieworkshop: Als u problemen ondervindt bij het openen van de presentaties kan dit komen omdat u kijkt naar een verouderde pagina die in het geheugen van de computer is opgeslagen. U kunt dan de pagina vernieuwen met de toetscombinatie CTRL +  F5. Mocht het dan nog niet lukken om de presentaties te openen, kunt u via e-mail een verzoek sturen om toezending van een of enkele presentaties.

Programma 2019

Bekijk hier het programma voor 2019. download het programma

Organisatie-comité

Bekijk het organisatiecomité van de workshop Nefrologie 2020.

lees meer

Organisatie-comité

De organisatiecommissie bestaat uit:
  • prof.dr. L.B. Hilbrands. Radboudumc, afdeling nierziekten
  • prof.dr. J.F.M. Wetzels, Radboudumc, afdeling nierziekten
  • Dr. M. Vervloet, Amsterdam UMC, afdeling nierziekten