Adopteer een kamer!

Adopteer een kamer met jouw eigen actie zodat ouders bij hun kind kunnen blijven slapen. Lees meer

Adopteer een kamer!

Adopteer een kamer met jouw sponsorloop, kerstmarkt of eindejaarsgeschenk!

“Ik vind het het allerfijnst als papa of mama blijft slapen bij mij en dat we dan gezellig samen filmpjes kijken op mijn kamer in het ziekenhuis.”

Voor € 5.100,- adopteer je een kamer in het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis. Door een van de 57 kamers te adopteren zorg je ervoor dat ouders bij hun kind kunnen blijven slapen in een goed bed waardoor zij ook kunnen uitrusten. Hierdoor hebben papa en mama de volgende dag weer alle kracht om hun kind bij te staan. Daarnaast kunnen ze gezellig samen tv kijken. Er wordt ook een zitje in de kamer gemaakt, zodat er net als thuis samen aan tafel gegeten kan worden. Zo wordt er een thuis gecreëerd binnen het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis wat van groot belang is voor het herstel van het kind. 

Wat krijg je hiervoor terug?

Een vermelding op onze website (indien gewenst) waarbij vermeld wordt dat je bedrijf / familie / actie ervoor gezorgd heeft dat er een kinderkamer is geadopteerd. Daarnaast delen we het via onze social media en zijn de kinderen van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis je enorm dankbaar!

100% € 190.000 opgehaald

Donatieproject Adopteer een kamer

Doelbedrag: € 190.000

iDeal

Donaties (totaal € 190.000,00 opgehaald)

Anoniem (€ 101.000,00)

Anoniem (€ 1.000,00)

Anoniem (€ 1.000,00)

Anoniem (€ 87.000,00)

  • Medewerkers
  • Intranet