Centrum voor Infectieziekten Orthopedische infecties

Onze expertise

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met complexe orthopedische prothese infecties, met name infecties van heup- en knieprothesen. lees meer

Onze expertise

In het Radboudumc zijn we gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met complexe orthopedische prothese infecties, met name infecties van heup- en knieprothesen.

We zijn een van de landelijke centra die zijn aangewezen voor behandeling van orthopedische prothese infecties. We hebben een regionale en landelijke verwijsfunctie. Door een nauwe en groeiende samenwerking met de Sint Maartenskliniek zijn wij in staat complexe operaties uit te voeren, gemeenschappelijk onderzoek te doen en voor de patiënt de optimale behandelwijze te bepalen.

De orthopedisch chirurgen, arts-microbiologen en infectiologen bespreken tijdens hun multidiscipinaire overleggen de complexe infecties en bepalen een op de patiënt toegespitst behandelplan.

De orthopedisch chirurgen en infectiologen houden tevens een gezamenlijke poli. Zo ontzorgen we de patiënt met minder polibezoeken én door de aanwezigheid van beide specialisten is het mogelijk meteen een passende behandeling af te stemmen.

 

Voor verwijzers contactformulier

contactformulier

Contact

Wim Rijnen
Orthopedisch chirurg

024 361 3918

Onze mensen

  • Medewerkers
  • Intranet