Vacancies 124621-Solution-architect

About the position

 • 36 hours per week
 • Bepaalde tijd
 • 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Salary scale 12
 • Fulltime: min € 4952 - max € 6337 gross per month
 • Apply before 13 December 2022

#weareradboudumc, what about you?


Job description

Zien hoe jouw werk bijdraagt aan het versnellen en versoepelen van het helpen van patiënten? Bij het Radboudumc houd jij je als solution architect bezig met systemen die zowel patiënten als medewerkers helpen. Dat zie je terug in de zorg die we bieden. Samen met jou lopen we voorop. read more

Job description

Zien hoe jouw werk bijdraagt aan het versnellen en versoepelen van het helpen van patiënten? Bij het Radboudumc houd jij je als solution architect bezig met systemen die zowel patiënten als medewerkers helpen. Dat zie je terug in de zorg die we bieden. Samen met jou lopen we voorop.  

Dit beteken jij voor de patiëntenzorg
Jij bent de brug tussen ontwerp en uitvoering. Je spart met domein- en enterprise architecten en stelt plannen op om ideeën tot uitvoering te brengen. Hoe implementeren we bijvoorbeeld meer cloudsoftware? Jij hebt in het vizier op welke domeinen dit invloed heeft. Je onderhoudt nauwe contacten met de verschillende IT-teams en hebt een goed oog op de mogelijkheden en beperkingen waar ze tegenaan lopen. Dankzij jouw heldere roadmap weten je collega’s precies wat het plan is.

De afdelingen van het Radboudumc gebruiken veel verschillende applicaties. Jij geeft sturing aan het onderhoud dat ervoor zorgt dat alles blijft draaien. Tegelijkertijd heb je ook een visie voor de richting die we gaan aanhouden voor de toekomst en stel je daarvoor passende adviezen op. Hoe bereid je je bijvoorbeeld voor op een situatie die ervoor zorgt dat iedereen zoveel mogelijk thuis moet werken?

Als solution architect ben jij bezig met het:

 • Adviseren over nieuwe ontwikkelingen.
 • Implementeren van nieuw architectuurbeleid.
 • Evalueren van bestaand architectuurbeleid en rapporteert hierover aan het managementteam.


Department

Op de IT-afdeling werk je samen met een klein team van collega-solution architecten met daarnaast nog 275 andere IT-collega’s. Je hebt de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken. De resultaten van je werk zie je natuurlijk wel het beste op locatie. Daar maak je immers het leven... read more

Department

Op de IT-afdeling werk je samen met een klein team van collega-solution architecten met daarnaast nog 275 andere IT-collega’s. Je hebt de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken. De resultaten van je werk zie je natuurlijk wel het beste op locatie. Daar maak je immers het leven makkelijker voor zowel medewerkers als patiënten. En dat is waar jij en je collega’s enthousiast van worden.    

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.


Profile

Al onze collega’s verschillen. We hebben festivalgangers, sportievelingen, rustzoekers, jonge ouders, internationaal georiënteerden en collega’s van verschillende achtergronden, opleidingen, culturen en geaardheden. Deze verschillen geven ons team kleur. Sterker nog, deze diversiteit omarmen wij... read more

Profile

Al onze collega’s verschillen. We hebben festivalgangers, sportievelingen, rustzoekers, jonge ouders, internationaal georiënteerden en collega’s van verschillende achtergronden, opleidingen, culturen en geaardheden. Deze verschillen geven ons team kleur. Sterker nog, deze diversiteit omarmen wij juist. Dus wie je ook bent, jij bent welkom binnen ons team. Voor deze functie zijn specifieke eigenschappen van belang.

Je inleven in de behoeftes en expertises van anderen. Dat is wie jij bent als solution architect. Je werkt samen met architecten, managers, beheerders, teamleiders en andere collega’s op de IT-afdeling. En jouw oplossingen hebben ook invloed op alle afdelingen van het ziekenhuis. Daarom weet jij de oplossing te vinden waar iedereen het meest bij gebaat is. Je bent flexibel en denkt met je collega’s mee. Verder heb je ook:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een IT-architectuurfunctie.
 • Certificering in een architectuurstandaard als ZiRa, NEN, COBIT, TOGAF of Archimate.
 • Ervaring met agile of scrum werken.
 • Ervaring met projectmanagementmethodiek, zoals Prince2.

Let's meet


Terms of employment

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en... read more

Terms of employment

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op: 

 • Een brutomaandsalaris tussen € 4.952 en € 6.337 (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Flexibele werktijden die je naar eigen inzicht indeelt.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruikmaken van 2 collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.


Application procedure

Kom jij het verschil maken voor onze patiënten? Ga jij samen met het team onze digitale architectuur nog verder verbeteren? Solliciteer vóór 13 december 2022. We nemen daarna snel contact met je op. read more

Application procedure

Kom jij het verschil maken voor onze patiënten? Ga jij samen met het team onze digitale architectuur nog verder verbeteren? Solliciteer vóór 13 december 2022. We nemen daarna snel contact met je op.

What else can you expect?

When you begin employment, we will request a certificate of conduct (VOG) and, depending on the position, you may be screened. You do not need to do anything for this; we will inform you later. 
 
Radboud university medical center is an employer that welcomes everyone. Every colleague brings valuable experience, expertise, and creativity. We believe in the benefits of a diverse and inclusive organization. #weareradboudumc

Read more about our application procedure or take a look at the frequently asked questions
 
We are recruiting for this vacancy ourselves. We only accept applications directly from the applicants themselves, but intermediaries are welcome to share our vacancies in their networks.​


Contact

Heb je nog vragen? Neem contact op met Fieke Verhagen, M365 Adoptie consultant of met Emiel Houtkoop, teamleider Digitale Werkplek. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer direct’. read more

Contact

Heb je nog vragen? Neem contact op met Fieke Verhagen, M365 Adoptie consultant of met Emiel Houtkoop, teamleider Digitale Werkplek. Voor solliciteren gebruik de knop ‘solliciteer direct’.

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om in deze functie te werken bij het Radboudumc? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met de hierboven genoemde collega. Heb je een andere vraag? Bekijk dan onze pagina veelgestelde vragen.

Find the job that suits you


All vacancies

View other interesting positions to vacancies

Job alert vacancies

Don’t want to miss a job opening? Get our latest vacancies sent right to your inbox! make job alert

Also interesting


Vacancy FAIR Data steward

Number of hours: 32-36
Deadline: 12 December 2022

read more