Wat leuk dat u mee wilt doen aan het leefstijlprogramma!

U heeft borst,- darm,- of blaaskanker gehad. Wat fijn dat de behandelingen nu grotendeels of helemaal achter de rug zijn en u aandacht wilt geven aan een gezonde leefstijl.

U kunt zich aanmelden voor onderstaande groep:

Voordat u start met aanmelden:

  1. Zorg dat u de informatiefolder goed heeft doorgelezen.
  2. Controleer graag of u aanwezig kunt zijn bij de belangrijkste groepssessies: 7 april, 11 mei en 29 juni 2022 (10.00 – 15.00 uur).

U kunt nu beginnen met het invullen van het aanmeldformulier. Alle vragen met een sterretje (*) zijn verplicht en dienen ingevuld te worden om u aan te melden.

Voor deelname aan het leefstijlprogramma is het belangrijk dat u voldoet aan de volgende toelatingseisen:
(bereken uw BMI op basis van uw lengte en gewicht via deze website)
Bent u jonger dan 18 of ouder dan 75 dan kunt u helaas niet deelnemen.
Met behandeling bedoelen we de operatie, chemotherapie, bestraling en/of immunotherapie. Nacontroles, hormoontherapie of eventuele spoelingen vallen hier niet onder.
Persoonlijke gegevens
Vul hier uw huisnummer plus eventuele toevoeging in. Bijvoorbeeld 1a.
Vul hier uw postcode in, zonder spatie. Bijv. 1234AB.
Voorbeeld: 0612345678 (zonder streepje)
Medische gegevens
Leefstijlprogramma
Verklaringen
Ik heb niet eerder meegedaan aan een leefstijlprogramma van Voeding Leeft en ik doe momenteel niet mee aan een ander leefstijlprogramma of onderzoek.*
Ik weet dat dit leefstijlprogramma niet is bedoeld ter genezing of vervanging van welke medische behandeling dan ook. Voeding Leeft en Radboudumc kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige nadelige gevolgen die door deelname aan het leefstijlprogramma mogelijk ontstaan.*
Ik verklaar dat ik dit formulier naar waarheid heb ingevuld.*
Ik geef Radboudumc toestemming om de gegevens op dit aanmeldformulier te delen met Voeding Leeft, zodat zij mij kunnen benaderen voor deelname aan het leefstijlprogramma, en ik geef daarmee toestemming dat Voeding Leeft deze gegevens bewaard (maximaal 5 jaar).*
Meer weten?

Wilt u de inhoud van het programma nog eens nalezen, bent u benieuwd naar antwoorden op de veelgestelde vragen over het programma of wilt u de informatiefolder van het onderzoek nog eens doorlezen? Bekijk het op de website van Voeding Leeft.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Beter Gezond: E: betergezond@radboudumc.nl. Logo Beter Gezond Logo Voeding Leeft

Let op: als u een verplicht veld bent vergeten dan werkt de aanmeldbutton niet. Check daarom nog een keer het formulier of u geen vraag vergeten bent.

  • Medewerkers
  • Intranet