Zorg op Dekkerswald

Op de locatie Radboudumc Dekkerswald verlenen verschillende specialismen van het Radboudumc hun patiƫntenzorg. Dekkerswald ligt in een bosrijke omgeving in Groesbeek, net iets buiten Nijmegen. lees meer

Contact receptie

(024) 361 11 11

Parkeren

Parkeren op Dekkerswald is gratis. Gebruik P3.

lees meer

Parkeren

Parkeren op Dekkerswald is gratis. Wij adviseren u gebruik te maken van P3. Vanaf P3 kunt u alle drie de ingangen (A, C en D) eenvoudig bereiken.

Indien u geen plek kunt vinden op P3 dan verwijzen we u graag naar P4. Hiervoor moet u dan een stukje terug rijden richting uitgang van het terrein. Parkeren op P4 is handig wanneer u bij ingang C en D moet zijn maar minder geschikt indien u een afspraak heeft bij ingang A.

 

Mindervaliden

Er is ruime parkeergelegenheid voor mindervaliden op Dekkerswald.

lees meer

Mindervaliden

Op het terrein van Radboudumc Dekkerswald is volop parkeergelegenheid voor mindervaliden. Voor onze ingangen zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden. Om gebruik te maken van een invalidenparkeerplaats heeft u een gehandicaptenparkeerkaart nodig.                    

Rolstoelen

U kunt gebruikmaken van een rolstoel. Rolstoelen staan bij ingang A, tegenover de receptie. Als u bij een andere ingang naar binnen gaat of niet in de gelegenheid bent zelf een rolstoel te halen, dan kunt u de secretaresse hiervoor benaderen. U kunt ook bellen naar de receptie (024) 685 99 11.

Ingang A

Ingang: Radboudumc Dekkerswald Ingang A

bekijk route

Ingang A

Bezoekadres

Radboudumc Dekkerswald
Nijmeegsebaan 31
6561 KE Groesbeek

Ingang A

Polikliniek Longziekten
Poli Slaapapneu
Poli Stop Roken
Polikliniek Bronchiƫctasie

Longfunctieafdeling
Afdeling Radiologie
Prikpost

Verpleegafdeling I en 2
Expertisecentrum TB

Pijnbehandelcentrum

Routebeschrijving

Reis naar Nijmeegsebaan 31
Ga naar binnen bij: Radboudumc Dekkerswald Ingang A
  • Medewerkers
  • Intranet