Nieuws en media In de media Bas Bloem Omroep Gelderland
17 mei 2019

Vanmiddag is neuroloog Bas Bloem te gast bij Omroep Gelderland. In het programma De Week van Gelderland vertelt hij over de belangrijke nieuwe ontwikkelingen in de parkinsonzorg.

Bas Bloem zal onder meer praten over de parkinsonpandemie (‘Parkinson is de snelst groeiende neurologische ziekte ter wereld’) en over het grote nieuwe zorgproject (de PRIME studie) die we vanuit het Radboudumc de komende jaren gaan starten: echt integrale en patiëntgerichte zorg, vlakbij huis, met één centraal aanspreekpunt voor alle patiënten. 

Omroep Gelderland
De Week van Gelderland
vrijdag 17 mei
17.20-18.00 uur

Afgelopen week was Bas Bloem ook op radio te horen bij Omroep Gelderland in het programma Op de koffie. Hij sprak toen onder meer over zijn boek over parkinson dat hij samen met acteur Michael J. Fox schrijft.

 


Meer nieuws


Maria Hopman deze week bij TV Gelderland over Vierdaagse-onderzoek

15 juli 2019

Deze week is Maria Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie, meerdere malen te gast bij TV Gelderland om te vertellen over het Vierdaagse-onderzoek.

lees meer

Revalidatiearts Henk van de Meent vanavond in De Kennis van Nu over armklikprothese

5 juni 2019

Het programma De Kennis van Nu besteedt op 6 juni aandacht aan onze armklikprothese.

lees meer

Nanette Nab en Edith Cup 3 juni op BNR Nieuwsradio

3 juni 2019

Op BNR Nieuwsradio komen vanavond tussen 19.00 en 19.30 uur Nanette Nab en Edith Cup aan het woord over het programma Energiek.

lees meer