Nieuws en media In de media Maria Hopman bij TV Gelderland over Vierdaagse onderzoek
15 juli 2019

Deze week is Maria Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie, meerdere malen te gast bij TV Gelderland om te vertellen over het Vierdaagse-onderzoek. Dit jaar kijkt haar team naar het effect van de leefomgeving op beweeggedrag.

Op maandag 15 juli schuift Maria Hopman aan bij de eerste live tv-uitzending van 15.00 - 16.00 uur op het bordes van de witte VIP-tent op De Wedren. Op woensdag 17 juli draait een tv-verslaggever een item over het Vierdaagse-onderzoek van dit jaar; waarschijnlijk al bij de beginmeting om 06.30 uur in het onderzoekslab op De Wedren en daarnaast in de middag.

Op vrijdag 19 juli is Maria Hopman gast in het programma Op de Koffie van 10.00-11.00 uur in de grote radiotent op het Vierdaagseplein op De Wedren.


Meer nieuws


Marcel Olde Rikkert bij Spraakmakers over toename sterfte tijdens hittegolf: ‘Risico’s ouderen tijdiger onderkennen’

9 augustus 2019

Hoogleraar Geriatrie Marcel Olde Rikkert ziet een toename van het aantal ernstige gevallen tijdens de afgelopen hittegolf. Hij vertelt hierover in radioprogramma Spraakmakers.

lees meer

Helpt mindfulness bij stress? Luister terug: Anne Speckens bij Nieuws en Co

5 augustus 2019

Helpt mindfulness écht tegen stress? Voor het programma Nieuws en Co is Anne Speckens, hoogleraar psychiatrie en hoofd Radboudumc Centrum voor Mindfulness, geïnterviewd.

lees meer

Revalidatiearts Henk van de Meent vanavond in De Kennis van Nu over armklikprothese

5 juni 2019

Het programma De Kennis van Nu besteedt op 6 juni aandacht aan onze armklikprothese.

lees meer

Nanette Nab en Edith Cup 3 juni op BNR Nieuwsradio

3 juni 2019

Op BNR Nieuwsradio komen vanavond tussen 19.00 en 19.30 uur Nanette Nab en Edith Cup aan het woord over het programma Energiek.

lees meer