Nieuws en media In de media Parkinsononderzoekers in de media
12 september 2019

Bas Bloem, Nicolien van der Kolk en collega's publiceerden gisteren in The Lancet Neurology een studie waarin de effecten van thuis sporten op patiënten met de ziekte van Parkinson werden onderzocht. Die effecten blijken positief. Lees hier meer over de studie.

NOS plaatste direct na de publicatie al een artikel op de website, waarin Bas Bloem figureert naast patiënt Alex Hoogveldt. 

Radio 1 was op donderdag 12 september de eerste, met Bas Bloem en live fietsende patiënt Alex Hoogveldt rond 7.54 in de uitzending. Vanaf 9:00 waren zij ook in het NOS Journaal te zien. 

Nicolien van der Kolk was op donderdagochtend ook in de uitzending bij Omroep Gelderland, waar ook al een artikel op verscheen. Donderdagavond besteedde RTL Nieuws aandacht aan het onderwerp.

Op vrijdag 13 september waren Bloem en Van der Kolk te gast in De Week van Gelderland, zowel op de radio als op de televisie. Ook De Gelderlander plaatste een artikel, en Bloem was zaterdag 14 september te gast bij Jort Kelder in Dr. Kelder en CO, op Radio 1

Meer nieuws


Podcast ‘Zo leven jij en ik in 2040’

3 mei 2019

Radboudumc-onderzoekers Cindy Nabuurs en Geert Litjens bespreken toekomstige zorg in podcast van Omroep Gelderland.

lees meer

Simone Gouw vanavond bij Editie NL over tandenknarsen

2 mei 2019

Tandenknarsen? Niet naar de tandarts, maar naar de fysio

lees meer

Experiment op onze IC: minder meten, meer kwaliteit een interview door VvAA

27 december 2018

Op onze IC loopt het experiment ZIRE (Zinvolle Registratie). VvAA stelde vragen hierover aan een aantal van onze medewerkers.

lees meer