Nieuws Gegevens RIVM voor patienten uit medisch hoogrisicogroep
17 juni 2021

Bent u als patiƫnt uit de medische hoogrisicogroepen in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan is op de vaccinatielocatie gevraagd of u toestemming geeft om uw vaccinatiegegevens door te geven aan het RIVM. In uw dossier is vastgelegd of u hiervoor wel of geen toestemming heeft gegeven.

Heeft u geen toestemming gegeven en wilt u dat alsnog doen?

Dat is mogelijk. U kunt hiervoor dit formulier invullen met een aantal persoonlijke gegevens. Met deze gegevens kunnen wij uw vaccinatie opzoeken en alsnog uw vaccinatiegegevens doorgeven aan het RIVM. Houdt u rekening met tien werkdagen voor uw vaccinatiegegevens zichtbaar zijn in MijnRIVM. Als het niet mogelijk is om uw vaccinatiegegevens door te geven, dan nemen wij telefonisch contact met u op.
U kunt het formulier invullen tot en met 31 juli 2021.

Heeft u wel toestemming gegeven en kunt u de vaccinatiegegevens niet terugvinden in MijnRIVM?

Dan kunt u dit formulier invullen met een aantal persoonlijke gegevens. Met deze gegevens kunnen wij uw vaccinatie opzoeken en controleren of alle gegevens compleet zijn. Het kan namelijk voorkomen dat uw vaccinatiegegevens niet zijn doorgekomen omdat uw persoonlijke gegevens niet compleet waren. Houdt u rekening met tien werkdagen voor uw vaccinatiegegevens zichtbaar zijn in MijnRIVM. Als het niet mogelijk is om uw vaccinatiegegevens door te geven, dan nemen wij telefonisch contact met u op.
U kunt het formulier invullen tot en met 31 juli 2021.

 

Meer nieuws


Jonge mensen met colorectale kanker verdienen een eigen behandeling

26 juli 2021

Genetische oorzaken in deze groep nemen een grote plaats in

lees meer

Hoe zijn de Nederlandse Olympiërs voorbereid op de hitte en luchtvochtigheid van Tokio?

22 juli 2021

Persoonlijk advies voor atleten in de aanloop naar de Olympische Spelen

lees meer

Master buddy programma voor startende ondernemers

22 juli 2021

Het jaarlijkse Master Buddy-programma van de masteropleiding Innovation & Entrepreneurship (I&E) van de Radboud Universiteit start weer in september.

lees meer

Ron Wevers wil genetische ziekten voorkomen op de Faeröer en in Nederland Zomerinterview in VOX door Ken Lambeets

20 juli 2021

Een ontmoeting met een jongen uit de Faeröer met een zeldzame genetische ziekte zette hoogleraar klinische chemie Ron Wevers aan het denken. Zou hij een systeem kunnen opzetten waarmee er geen kinderen met zware handicaps meer geboren worden op de eilandengroep?

lees meer