Nieuws Gegevens RIVM voor patienten uit medisch hoogrisicogroep
23 september 2021

Bent u als patiƫnt uit de medische hoogrisicogroepen in het Radboudumc gevaccineerd tegen corona? Dan is op de vaccinatielocatie gevraagd of u toestemming geeft om uw vaccinatiegegevens door te geven aan het RIVM. In uw dossier is vastgelegd of u hiervoor wel of geen toestemming heeft gegeven.

Heeft u geen toestemming gegeven en wilt u dat alsnog doen?

Dat is mogelijk. U kunt hiervoor dit formulier invullen met een aantal persoonlijke gegevens. Met deze gegevens kunnen wij uw vaccinatie opzoeken en alsnog uw vaccinatiegegevens doorgeven aan het RIVM. Houdt u rekening met tien werkdagen voor uw vaccinatiegegevens zichtbaar zijn in MijnRIVM. Als het niet mogelijk is om uw vaccinatiegegevens door te geven, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Heeft u wel toestemming gegeven en kunt u de vaccinatiegegevens niet terugvinden in MijnRIVM?

Dan kunt u dit formulier invullen met een aantal persoonlijke gegevens. Met deze gegevens kunnen wij uw vaccinatie opzoeken en controleren of alle gegevens compleet zijn. Het kan namelijk voorkomen dat uw vaccinatiegegevens niet zijn doorgekomen omdat uw persoonlijke gegevens niet compleet waren. Houdt u rekening met tien werkdagen voor uw vaccinatiegegevens zichtbaar zijn in MijnRIVM. Als het niet mogelijk is om uw vaccinatiegegevens door te geven, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

 

Meer nieuws