Informatie over onze workshops

De Career Service biedt regelmatig workshops aan gericht op jouw loopbaanoriëntatie. Deze workshops zijn gratis te volgen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de aanmeldformulieren.

Overzicht workshops


Van student naar je eerste baan: hoe doe je dat? 21 januari 2020

Het einde van je studententijd is in zicht, binnenkort ga jij misschien wel op zoek naar een baan! Maar hoe pak je dat handig aan? Gelukkig sta je er niet alleen voor en helpt de Career Service je handig op weg met tips en tricks tijdens deze avond.

lees meer

Van student naar je eerste baan: hoe doe je dat? 21 januari 2020

Let op tijden en locatie zijn aangepast!

Op deze avond kun jij je inschrijven voor één of meerdere  workshops die betrekking hebben op het vinden van een baan en het sollicitatieproces. Er worden drie verschillende workshops gegeven.

Baan gezocht
De arbeidsmarkt is momenteel goed, dus de banen zouden voor het oprapen liggen. Je ziet inderdaad van alles langskomen, maar niet wat je zoekt. Overal wordt meer werkervaring gevraagd, of het is niet de baan die bij jou past. Na wat Googlen en rondklikken op websites, geef je de moed op. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar begin je als je een stage of baan zoekt? Hoe pak je dit handig aan? Hoe kun je jouw netwerk inzetten, bijvoorbeeld je LinkedIn-connecties? In deze workshops leer je tips en tricks om de kans dat je vindt wat je zoekt te verhogen!
 
Solliciteren kun je leren
Je bent op zoek naar je eerste baan, de eerste brieven heb je verzonden en je verwacht je eerste uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Maar weet je eigenlijk wel hoe een sollicitatiegesprek werkt. Hoe zorg je voor een goede voorbereiding en voor een goede eerste indruk? Hoe reageer je op moeilijke vragen? Hoe ga je om met non-verbale communicatie? In deze praktische workshop staan we stil bij de verschillende stijlen die er in een sollicitatiegesprek gehanteerd worden. Na deze workshop, waarbij je ook kunt oefenen,  kun jij je goed voorbereiden en met een zelfverzekerd gevoel een sollicitatiegesprek aangaan.
 
Arbeidsvoorwaarden, meer dan een maandsalaris.
Het sollicitatiegesprek is goed verlopen, de werkgever geeft aan dat jij de beste kandidaat bent en wil graag een arbeidsvoorwaardengesprek met jou plannen waarin ook de salarisonderhandelingen plaatsvinden. Voor jou is het een droombaan en jij wil dan ook graag bij deze organisatie aan de slag. Maar hoe ga je het tweede gesprek in, en ben jij voldoende op de hoogte om te kunnen onderhandelen? In deze workshop krijg je tips hoe jij je kunt voorbereiden op een arbeidsvoorwaardengesprek.
 
Praktische informatie: 
 • Tijdstip: 18.45 - 21.40 uur
  • 18.45 - 19.00: Inloop met koffie en thee
  • 19.00 - 19.50: Workshop 1: Baan gezocht
  • 19.55 - 20.45: Workshop 2: Solliciteren kun je leren
  • 20.50 - 21.40: Workshop 3: Arbeidsvoorwaarden, meer dan een maandsalaris
 • Voor wie: masterstudenten GNK en BMS
 • Voertaal: Nederlands
 • Locatie: Inloop met koffie en workshops  Vendrik C+D (route 91)
 • Kosten: geen, maar meld je wel even aan door een mail te sturen naar careerservice.rha@radboudumcn.nl onder vermelding welke workshop(s) jij wilt volgen!
 • Schrijf je snel in, vol is vol

F*ck It Show! 3 maart

What if you don't manage to get that dream job? Or will never find The One? You sure as hell can be marked as loser... Failing just does not exist in our millennial vocabulary. lees meer

RU Career Day 3 maart 2020

Ben jij je al aan het voorbereiden op je carrière? Op 3 maart a.s. organiseren de Career Services van de RU een carrière dag. Kom o.a. een nieuwe profielfoto maken, je CV checken of volg workshops!

lees meer

RU Career Day 3 maart 2020

Ben jij je al aan het voorbereiden op je carrière? En kun je daarbij wel wat goede adviezen, tips of inspiratie gebruiken? Kom dan dinsdag 3 maart naar de derde Radboud Career Day van dit collegejaar, waar je gratis mee kunt doen aan verschillende workshops en activiteiten. Mis ook zeker niet de F*ck it Show!

Meer informatie over het programma volgt