Informatie over onze workshops

De Career Service biedt regelmatig workshops aan gericht op jouw loopbaanoriëntatie. Deze workshops zijn gratis te volgen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de aanmeldformulieren.

Overzicht workshops


KNMG Carrièrebeurs 5 oktober 2019

Wat is jouw droombestemming als arts? Kom erachter op de Carrièrebeurs! Met o.a. uitdagende workshops, persoonlijke gesprekken met opleiders en aios en antwoord op al je carrièrevragen.

lees meer

KNMG Carrièrebeurs 5 oktober 2019

Wat is jouw droombestemming als arts? 

Kom erachter op de Carrièrebeurs!

Uitdagende workshops, persoonlijke gesprekken met opleiders en aios van medische vervolgopleidingen en antwoord op al je carrièrevragen. Klinkt goed? Noteer zaterdag 5 oktober 2019 dan alvast in je agenda, want die dag is de Carrièrebeurs, een event van artsenfederatie KNMG en De Geneeskundestudent.

Met meer dan veertig medische vervolgopleidingen is het voor de meeste artsen in spe nog knap lastig kiezen. Kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? De Carrièrebeurs is dé gids bij de zoektocht naar jouw droombestemming als arts. Er is van alles te doen: laat bijvoorbeeld je CV checken, krijg sollicitatietips en kom erachter waarop je moet letten als je een contract afsluit. Ook is er aandacht voor andere belangrijke thema’s, zoals de balans tussen werk en privé.

Praktische informatie
Datum:
 zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 9:30 - 17:00 uur
Kaartverkoop: vanaf 10 juni 2019
Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein (15 minuten van Utrecht CS)