Informatie over onze workshops

De Career Service biedt regelmatig workshops aan gericht op jouw loopbaanoriëntatie. Deze workshops zijn gratis te volgen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de aanmeldformulieren.

Overzicht workshops


Training mindfulness vanaf 7 mei (acht trainingen)

Bij onplezierige gedachten of gevoelens hebben we vaak de neiging deze af te keuren of te onderdrukken. Door mindfulness leer je om een meer accepterende houding aan te nemen tegenover deze (onprettige) gedachten, gevoelens en emoties. Hierdoor kun je effectiever omgaan met stress. lees meer

Co-assistent & Carrière 22 mei 2019

Er zijn co-assistenten die precies weten welke vervolgopleiding ze willen. Maar er zijn er ook genoeg die nog geen enkel idee hebben. Daarom organiseren we de workshop Co-assistent & Carrière. Deze workshop ondersteunt bij het maken van een bewuste keuze voor een eventuele vervolgopleiding.

lees meer

Co-assistent & Carrière 22 mei 2019

Co-assistent & Carrière

Het maken van een keuze voor de meest geschikte vervolgopleiding ná het artsexamen vormt een belangrijke factor voor de toekomst van elke basis arts. Je moet zodanig te kiezen dat de keuze aansluit bij wat het ideale beeld van jouw toekomst is.  Maar het gaat ook om welke persoonlijk leven je voor je zelf hoopt. Wat zijn de waarden van waaruit jij deze keuzes gaat maken? 
Het bijzondere aan deze workshop is dat we niet werken vanuit een specialisme. Je bent zelf het uitgangspunt en brengt je waarden, je doelen, je kernkwaliteiten in beeld en kijkt van daaruit welke vervolgstap na het afstuderen als basisarts het beste bij jou past.

Ter ondersteuning bij het maken van deze keuze wordt door de VvAA  i.s.m. de Career Service de workshop “Co-assistent & Carrière” georganiseerd. Deze workshop biedt handvatten om op een systematische, weloverwogen wijze de keuze van een vervolgopleiding voor te bereiden. Meld je snel aan via onderstaande link of stuur een email naar: careerservice.rha@radboudumc.nl

Resultaat
Na deze voorlichting:

 • Heb jij handvatten om een systematische, weloverwogen keuze te maken voor jouw toekomstige carrière
 • Heb jij zicht op welke eigenschappen voor jou van belang zijn iin de toekomst
 • Weet je van verschillende medestudenten hoe zijn hun loopbaankeuze hebben gemaakt

Praktische informatie

 • Tijdstip: 14.00 - 17.00 | 22 mei 2019
 • Voor wie: master geneeskunde studenten
 • Voertaal: Nederlands
 • Locatie: volgt
 • Aanmelden: verplicht
Inzicht in de arbeidsmarkt
Deze voorlichting geeft je algemene informatie. Wil je individueel een afspraak om het te hebben over jouw toekomstige carrièrestappen, dan kun je een afspraak maken met de Career Officer.

Voorwaarden en informatie
 • Deelname aan deze workshop is gratis, maar meld je wel even aan! 
 • ​Wanneer je aanmelding goed ontvangen is, ontvang je binnen 3 dagen een mail.
 • Kan je onverhoopt toch niet meer komen? Meld je dan max. 24uur van tevoren af, zo hebben andere studenten nog de kans zich aan te melden.