Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws voor docenten Call for proposals SURF onderwijsdagen geopend

13 april 2022

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 15 & 16 november 2022 live in Den Bosch. We zoeken projecten en initiatieven die een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Doe mee en dien nu je voorstel in voor een sessie.

Richting kiezen

Het jaar dat het onderwijs uit de coronacrisis komt en er weer fysiek les mag worden gegeven. Nu is hét moment om onze ervaringen te benutten en het onderwijs duurzaam te verbeteren. Tijd om keuzes te maken. Maar welke richting kiezen we?

Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2022 willen we de deelnemers inspireren om richting te kiezen en om (samen) vervolgstappen te zetten naar onderwijs van wereldklasse. Daarom zoeken we de beste projecten en initiatieven die een voorbeeld zijn van leiderschap, daadkrachtige keuzes, innovatie en/of samenwerking.

Call for proposals is nu open

Dien een sessievoorstel in als jij met je project of initiatief krachtige stappen hebt gezet en je je verhaal wilt delen op de SURF Onderwijsdagen 2022 Je kunt ook een actueel vraagstuk of onderwerp inzenden waar je met deelnemers over in gesprek wilt gaan. We bieden verschillende werkvormen aan, waarbij sessies met veel interactie meer kans op toekenning hebben. De call for proposals staat open tot en met 31 mei.

Dien hier je proposal in!

Nomineren voor SURF Onderwijsawards 2022

Tijdens de SURF Onderwijsdagen reiken we de SURF Onderwijsawards 2022 uit aan doorpakkers die daadkracht tonen. Onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ict. Ken jij een onderwijsvernieuwer die een SURF Onderwijsaward verdient? Schrijf die dan uiterlijk 30 juni in.
 

Samen stappen zetten

Samen maken we een inspirerend programma, waar doorpakkers en innovatieve denkers een podium krijgen, waar we uitdagingen verkennen en kennis uitwisselen om tot daadkrachtige vervolgstappen in het vakgebied te komen. We kijken uit naar je ideeën.

Hartelijke groet,

Team SURF Onderwijsdagen

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet