1 april 2021

Het mondkapjesbeleid bij het Radboudumc wordt aangescherpt; vanaf dinsdag 6 april is in alle gebouwen het dragen van een chirurgisch mondneusmasker type IIR verplicht. Dit is nodig om de besmettelijke Britse variant geen ruimte te geven om zich in het Radboudumc te verspreiden. 

Welke regels gelden in de onderwijsgebouwen?
Als je van de ingang naar het studielokaal gaat, volstaat een stoffen mondneusmasker. Bij aankomst in het lokaal, vervang je deze door een chirurgisch mondneuskapje. Deze vind je in de studielokalen en op andere, centrale plekken in het gebouw (één mondkapje per persoon, per dag).
Op alle plekken in het onderwijsgebouw draag je een chirurgisch mondneusmasker (let op: dit is anders dan voorheen). Alleen tijdens eten en drinken mag het masker afgezet worden, direct daarna moet het weer worden opgezet.

Basisregels
Met de Britse virusvariant als dominante stam en de 3e golf met corona patiënten in opmars, is en blijft het extra belangrijk dat iedereen zich heel goed aan de basisregels houdt en helpt de regels te handhaven.

Lees het uitgebreide bericht over het nieuwe mondneusmaskerbeleid op intranet

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws


Onderwijs op de campus in het nieuwe collegejaar Wat betekent dit voor het onderwijs vanuit het Radboudumc?

30 augustus 2021

Onze campus vanaf het nieuwe collegejaar weer voor een groot deel open kan. Wij informeren je graag wat dit voor het onderwijs vanuit het Radboudumc betekent.

lees meer

Zelftesten vanaf 1 mei online te bestellen

3 mei 2021

De testen zijn online aan te vragen en worden thuisbezorgd

lees meer

Fysiek onderwijs medische faculteit tot aan de zomer geen uitbreiding

19 april 2021

De medische faculteit biedt momenteel al veel praktijkonderwijs aan op de campus. Gezien de druk op de patiëntenzorg kiezen we ervoor om dit niet uit te breiden

lees meer