Onderwijs Doelgroepen Docenten Nieuws onderwijsinnovatie
27 oktober 2020

Wil je jouw onderwijs vernieuwen met ICT? Experimenteren met een nieuwe ICT- toepassing in het onderwijs? Uitproberen van een digitale tool of een nieuwe tool ontwikkelen? Vraag een proeftuin aan! De proeftuinen bieden ruimte aan kleinschalige experimenten met ICT-toepassingen die de potentie hebben het onderwijs een boost te geven. Ben je docent, student of ondersteuner en heb je een goed idee voor het verbeteren van het onderwijs? Dien dan nú een voorstel in!

Sinds september 2016 zijn er al meer dan 30 proeftuinen van start gegaan. Hoe uiteenlopend de proeftuinen ook zijn qua inhoud en vorm, in één opzicht komen ze overeen: het enthousiasme waarmee ze worden uitgevoerd. Op zoek naar inspiratie? Laat je verrassen door de eerdere proeftuinders.

Meld jouw idee uiterlijk 30 oktober aan

Heb je een idee voor een proeftuin? Zorg er dan voor dat jouw voorstel uiterlijk 30 oktober 2020 bij ons binnen is. Dan kun je mogelijk al in het volgend semester van start. Bekijk de spelregels.

Vragen?

Neem contact op met Trudie Benschop of Charlotte Burgers:
E: proeftuinen@ru.nl
T: (024) 361 21 28

Meer nieuws


‘Door onze ogen gezien’ - het verhaal van onze IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis in beelden vastgelegd

3 december 2020

Marcel Rekers, ic-verpleegkundige en fotograaf fotografeerde de IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis. Een indrukwekkend tijdsbeeld van een indrukwekkende tijd.

lees meer

Getrainde immuniteit duikt ook op na malaria-infectie

3 december 2020

Het is de eerste keer dat getrainde immuniteit wordt aangetoond na een parasitaire infectie

lees meer

Saïda – van schoonmaakster tot islamitisch geestelijk verzorger Een bijzonder boek over een bijzonder vrouw

2 december 2020

Een boek over het leven en het werk van een islamitische vrouw, geschreven door drie predikanten. Een vrouw - Saïda - die zich al jaren positief inzet voor mee begrip tussen arts en patiënten met een niet-westerse achtergrond en voor de interreligieuze dialoog tussen christenen en moslims.

lees meer

Niet uitgerijpte bloedcellen wijzen al vroeg op ernstig beloop COVID-19

30 november 2020

De aanwezigheid van bepaalde niet uitgerijpte celtypen in bloed geven al vroeg aan dat COVID-19 zich gaat ontwikkelen tot een ernstige ziekte. Dat schrijft een Duits-Nederlands team met onderzoekers van de afdeling Intensive Care (IC) van het Radboudumc in het wetenschapsblad Immunity.

lees meer