Onderwijs Events A0126545 Jubileum symposium EAA

Over het event

Als een van de jongste subspecialismen binnen de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK), willen we u als sectie Erfelijke & Aangeboren Aandoeningen (EAA) van harte uitnodigen op ons 25+2 jaar EAA jubileum symposium in Nijmegen.

lees meer

Over het event

Alhoewel onze oprichters al in 1995 voorzagen dat de zorg voor kinderen met een erfelijke aandoening een extra set “skills” vereiste, had niemand kunnen voorzien hoe dynamisch en snel dit vakgebied zich zou ontwikkelen. In 2021 zijn we in staat om bij meer dan de helft van de kinderen met een verstandelijke beperking een (moleculaire) diagnose te stellen en daardoor passende begeleiding en waar mogelijk een behandeling op te starten.

Tijdens dit tweedaagse symposium nemen vooraanstaande nationale en internationale experts u (in vogelvlucht) mee in deze diagnostische en therapeutische ontwikkelingen alsmede in de psychosociale, medisch-ethische en logistieke aspecten.


Contact Events

Bianca Gremmen-van Bergen
Projectmedewerker

(06) 27 20 96 01
contact

Programma

Bij lees meer kunt u het voorlopige programma inzien. lees meer


Doelgroep

Collega kinderartsen, neurologen, klinisch genetici, metabole kinderartsen, AVG, kinderrevalidatie artsen, kinderpsychiaters, internisten, verpleegkundig specialisten en andere betrokken professionals, wees van harte welkom om met ons zowel terug als vooruit te kijken en onze samenwerking te vieren.


Locatie: Experience Center

Geert Grooteplein 15 in Nijmegen bekijk route


Verblijf

Accomodatie

Hieronder worden een aantal suggesties gedaan. 

•    Guesthouse Vertoef
•    Credible
•    Hotel Courage
•    Hotel Oranjestaete
 


NVK