Onderwijs Events A0128330 Symposium Better in better out

Over het event

In de hoofd-halsoncologie is het traject voor de start van de behandeling een belangrijk onderdeel van het zorgpad om te komen tot zo optimaal mogelijke uitkomsten. Hoe beter dit is georganiseerd, des te beter zullen de uitkomsten voor de pati├źnt zijn. Maar wat zijn nu belangrijke aspecten hierbij en hoe is dit te realiseren ? Op vrijdag 25 maart 2022 wordt in het Radboudumc te Nijmegen een symposium over optimalisatie van dit deel van de hoofd-halsoncologische zorg georganiseerd.

lees meer

Over het event

De bedoeling is dat het een interactief en multidisciplinair karakter zal hebben. Ook belanghebbenden en geïnteresseerden die geen zorgverlener zijn, zijn welkom. Voor de lunch wordt gezorgd en de dag zal worden afgesloten met een hapje en een drankje.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen en zien uit naar uw aanwezigheid en inbreng.

Mocht het onverhoopt niet fysiek kunnen plaatsvinden i.v.m. de dan geldende corona maatregelen dan zal het symposium worden geannuleerd of eventueel verplaatst. Hierover zullen wij u tijdig informeren en u in dat geval het inschrijfgeld terugbetalen.

Inschrijven

Schrijf jezelf in inschrijven

Contact Events

Judith van Werven-Nobel
Projectmedewerker

(06) 15 32 16 99
contactformulier

Locatie

Ingang: Experience Center
Route: 5

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Auditorium
Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 15
Ga naar binnen bij: Experience Center
Volg route 5 (Auditorium)

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd met ID-nummer 458436 bij: NVRO, KNO en NVMKA Accreditatie is verleend door de V&VN met 5 punten
  • Medewerkers
  • Intranet