Onderwijs Events A0138147 Masterclass Ouder worden met CP

Over het event

De Vereniging Docenten Kinderneurorevalidatie (VDKNR) organiseert op vrijdag 10 februari 2023 een masterclass over ouder worden met CP; een levenslange uitdaging. Deze dag zal blended worden aangeboden (live en digitaal)

Door verscheidene factoren is de levensverwachting van kinderen met Cerebrale Parese gestegen. Hierdoor ontwikkelt deze groep zich tot volwassenen met nieuwe hulpvragen. Tegen welke problemen lopen jongeren en volwassenen met CP (en hun omgeving) aan? Hoe kunnen zij gezond ouder worden? Kunnen wij als gezondheidszorgprofessionals al op kinderleeftijd preventief actie ondernemen met het oog op volwassenheid?
 

lees meer

Over het event

Om deze vragen te beantwoorden organiseert de Vereniging Docenten Kinderneurorevalidatie (VDKNR) op vrijdag 10 februari 2023 de masterclass "Ouder worden met CP; een levenslange uitdaging!". Toonaangevende sprekers zullen ingaan op de uitdagingen van de ouder wordende cp-er en de ontwikkelingen op het gebied van behandeling en begeleiding. Ervaringsdeskundigen zullen hun eigen verhaal delen. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van Prof. Dr. Jan-Willem Gorter.


Contact Events

Judith van Werven-Nobel
Projectmedewerker

(06) 15 32 16 99
contactformulier

Kosten

Artsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten euro 240,-  
Paramedici, psychologen en orthopedagogen euro 175,-
Ouders en deelnemers met CP euro 110,- (ook voor online deelname)
Online deelname bedraagt euro 135,-
 


Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor alumni van de KNR modules, voor belangstellende therapeuten (ook uit de eerste lijn) en voor artsen/physician assistenten, ouders en volwassenen met CP


Locatie

Radboudumc Experience Center
Geert Grooteplein 15, Nijmegen

Ingang: Experience Center

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 15
Ga naar binnen bij: Experience Center

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij: ABAN, ADAP, VRA, SKF en de KNGF

  • Medewerkers
  • Intranet