Onderwijs Events Alle events Dementiezorg in de hoogste versnelling

Over het event

Gaan snelle ontwikkelingen en dementiezorg samen? In het kader van Wereld Alzheimer Dag organiseren we een inspirerende dag over innovatie en vernieuwing in dementiezorg.

lees meer

Over het event

Gaan snelle ontwikkelingen en dementiezorg samen? Cliënten, patiënten en kwetsbare ouderen in het bijzonder hebben baat bij menselijke aandacht. Tegelijkertijd kan onze zorg niet zonder innovatie. Of is het simpelweg een hype om alsmaar te willen innoveren?

Hierbij nodigen we u graag uit voor een inspirerende middag en avond op 19 september 2019 over innovatie en vernieuwing in dementiezorg. De bijeenkomst wordt georganiseerd door DementieNet en het Radboudumc Alzheimer Centrum in samenwerking met De Blij Trainen & Acteren.

Wat kunt u verwachten?

In het kader van Wereld Alzheimer Dag nemen we u letterlijk mee in een parcours langs verschillende innovaties zoals robotica, virtuele brillen en nieuwe meetmethoden. U ontvangt onder andere informatie over hoe domotica en gaming kunnen helpen bij de zorg aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Vooraf en tussendoor gaan we in gesprek en uiteindelijk stellen we met elkaar vast of u zélf ‘vernieuwd’ naar buiten gaat.

Het volledige programma is binnenkort te zien op www.dementienet.com.

Aanmelden

Aanmelden kan op de website DementieNet, te vinden via onderstaande aanmeldbutton. meld u aan

In het kort

  • Zorgprofessionals, onderzoekers, mantelzorgers, en andere belangstellenden.


Let op

Heeft u zich aangemeld, betaald via iDeal/factuur/etc., maar géén bevestigingsmail ontvangen van de Radboudumc Health Academy? Neem dan z.s.m. contact op via 024-3665017 of via e-mail. e-mail