Onderwijs Events Alle events Werkconferentie somatiek en jeugdhulp

Over het event

Met het TRANSIT project willen we integrale zorg voor kinderen met een ingrijpende somatische aandoening versterken en op de juiste plek realiseren. Nu we 2 jaar bezig zijn willen we onze ervaringen toetsen aan jouw deskundigheid.

lees meer

Over het event

Twee jaar geleden zijn wij gestart met het TRANSIT project. Doel van het project was integrale zorg voor kinderen met een ingrijpende somatische aandoening versterken en op de juiste plek realiseren. Samenwerking tussen disciplines, over de muren van instelling heen, staat daarbij centraal. Het project heeft tot interessante resultaten geleid. Ook is duidelijk dat we er nog niet zijn! Naar aanleiding van onze ervaringen willen we met zorgverleners in gesprek. We willen onze ervaringen toetsen aan jouw deskundigheid. Samen met jou willen wij integrale zorg voor chronisch zieke kinderen een stap verder brengen.

Dit is een initiatief van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis in samenwerking met de gemeenten Regio Nijmegen, Coöperatie VGZ, entrea lindenhout, de Vrijgevestigde Jeugd GGZ Nijmegen, Karakter, Pro Persona, Kinderthuiszorg en Stichting Kind en Ziekenhuis. De werkconferentie is mede mogelijk gemaakt door Zorginstituut Nederland in het kader van de subsidieregeling ‘Transparantie over de Kwaliteit van Zorg’ (Samen Beslissen). Zorginstituut Nederland voert deze regeling in opdracht van het ministerie van VWS uit.
 

Contact

(024) 361 48 35
contact

In het kort

  • Zorgverleners in de kindzorg


  • Locatie

    Van der Valk Nijmegen-Lent
    Hertog Eduardplein 4
    6663 AN Nijmegen