Onderwijs Events Post ICS IUGA Congres 2021

Over het event

Op het Post ICS & IUGA congres heeft u de unieke mogelijkheid om de belangrijkse ontwikkelingen op het gebied van functionele urologie en urogynaecologie te vernemen.

lees meer

Over het event

Beste collega,

De werkgroep Functionele Urologie (NVU) en de werkgroep Bekkenbodem (NVOG) organiseren op 19 januari 2021 het POST ICS & IUGA CONGRES 2021.

Op het Post ICS & IUGA congres heeft u de unieke mogelijkheid om van twee wereldcongressen de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van functionele urologie en uro-gynaecologie te vernemen.
Het IUGA congres van 29 augustus t/m 4 september 2020 is dit jaar, in verband met COVID-19 geheel virtueel georganiseerd. Het ICS congres vindt ook virtueel plaats van 19 t/m 22 november 2020.

De hoogtepunten van het jaarlijkse ICS en IUGA congres worden door zes sprekers verzameld en op een rij gezet. Zij zullen ingaan op de gepresenteerde nieuwe ontwikkelingen en welke implicaties deze
kunnen hebben voor de dagelijkse praktijk. Na de presentaties is er ruimte voor interactie met de sprekers. In één avond bent u weer helemaal bij over al het nieuws op functioneel urologisch en uro-gynaecologisch gebied.
Dit congres is bedoeld voor urologen, gynaecologen, assistenten in opleiding, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres. U heeft de keus om of ‘live’ deel te nemen in Hotel van der Valk Utrecht of de meeting digitaal te volgen via een live verbinding. Deze keuze kunt u bij
uw registratie kenbaar maken. Uiteraard nemen wij in Hotel van der Valk Utrecht de nodige maatregelen met het oog op de 1,5 meter afstand. We hopen u op 19 januari live of digitaal te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,
Prof. dr. John Heesakkers
Dr. Viviane Dietz, gynaecoloog


 


Locatie

Het congres vindt plaats in het Van der Valk hotel Utrecht klik hier

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU)
  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG)
  • Verpleegkunde Specialisten Register (VSR)
  • Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)

Contact Events

Karina van Lenthe
Projectmedewerker

(06) 21 16 98 26
contact

Sponsor