Onderwijs Scholingen 10110 Acute Pediatric Burn Course

Over de cursus

Deze cursus is gericht op de opvang en de eerste 24 uur van kinderen met ernstige brandwonden. Vanwege de Corona maatregelen, wordt een deel van het leren in deze cursus via leren op afstand aangeboden. U kunt dan ook voor het fysieke deel kiezen voor de ochtend of de middag.

lees meer

Over de cursus

De cursus acute opvang van kinderen met brandwonden (acute pediatric burns course) is voor iedereen in het Radboudumc die te maken heeft of krijgt met de acute behandeling van kinderen met brandwonden zoals kinderintensivisten, kinderanesthesiologen, kinderanesthesiePA’s,  kinderartsen, (kinder)chirurgen, (kinder)traumachirurgen, (kinder)plastisch chirurgen, (kinder)psychologen, maatschappelijk werker, pedagogisch medewerksters, logopedisten, (kinder)ergotherapeuten, (kinder)fysiotherapeuten, (kinder)revalidatieartsen, gespecialiseerde kinderverpleegkundigen, nazorgverpleegkundigen voor kinderen, diëtisten, microbiologen, psychiaters, (kinder)MDL artsen, (kinder)nefrologen (kiner) KNO-artsen en (kinder)longartsen.

De cursus wordt deels online en deels fysiek gegeven. U bent 4 uur aanwezig op het Skills- en Simulatie lab en 4 uur heeft u naar eigen inzicht en keuze nodig voor het online bekijken van de filmpjkes en de literatuur. 

 


In het kort

  • Medisch specialisten, verpleegkundigen, AIOS en voor iedereen in het Radboudumc die te maken heeft of krijgt met de acute behandeling van kinderen met brandwonden.


Programma

Er is een ochtend en een middagsessie. Beide sessies zijn identiek.

bekijk het programma

Programma

Er is een ochtend en een middagsessie. Beide sessies zijn identiek.


Sprekers

Faculty members Radboudumc

Dr Ruud Eijk, kinderintensivist
Mw. Wendy Groetelaers, verpleegkundig specialist IC

Dr Joris Lemson, kinderintensivist

Dr Anneliese Nusmeier, kinderintensivist
Dr Edward, Tan, chirurg, hoofd SEH

Prof dr Ulrich, plastisch chirurg, hoofd plastische reconstructieve chirurgie

Dr Mariëlle Vehmeijer, chirurg

Dr Chris Verhaak, klinisch psycholoog

Dr Annelies Zwol, kinderintensivist

 


Meer weten? Neem contact op

Projectmedewerker


06-15310241/024-3693437
contact