Onderwijs Scholingen 10855 Scholing Palliatieve zorg Intuitie wijsheid of wetenschap

Over de cursus 20 mei 2020

Tijdens lezingen, discussies en interactieve sessies zullen naast actuele thema’s ook meerdere onderzoeken de revue passeren. Daarbij willen we nadrukkelijk met elkaar in gesprek gaan en samen aan de hand van casuïstiek een vertaalslag maken naar onze dagelijkse praktijk.

lees meer

Over de cursus 20 mei 2020

Tijdens lezingen, discussies en interactieve sessies zullen naast actuele thema’s - zoals advance care planning, palliatieve zorg in de eerste lijn (samen beslissen), integrated medicine (haptonomie) , palliatieve zorg in een hospice (multidisciplinaire aanpak) en transmurale zorg - ook meerdere onderzoeken de revue passeren.

Daarbij willen we nadrukkelijk met elkaar in gesprek gaan en samen aan de hand van casuïstiek een vertaalslag maken naar onze dagelijkse praktijk.  

De scholing is primair bestemd voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die werkzaam zijn in ziekenhuizen, instellingen en thuiszorg en te maken hebben met patiënten in de palliatieve fase. Daarnaast zijn ook andere mensen die beroepsmatig met palliatieve zorg te maken hebben van harte welkom zoals professionals werkzaam in pijnteams en de medische oncologie.

NIEUW: Dit jaar is het ook mogelijk om een samenvatting van je eigen onderzoek in te dienen voor een pitch van je onderzoek en/of een posterpresentatie. Dit kan via het ‘Aanvraagformulier posterpresentatie’. Zie verder op deze website. Indienen kan tot 7 april.

 

Meer weten? Neem contact op

Geertje van Duijnhoven
Projectmedewerker

(06) 27 20 95 69
contact

In het kort

  • Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.


Programma

Folder met meer informatie over het programma en de sprekers Bekijk hier de folder

Locatie

Ingang: Hoofdingang
Route: 706

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Tuinzaal
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 706 (Tuinzaal)