Spreker

Prof. dr. Hugo de Bruyn, hoogleraar parodontologie en sinds 2017 hoofd van de afdeling Tandheelkunde aan het Radboudumc.  

In 1983 studeerde hij af als tandarts aan de Universiteit van Leuven, behaalde zijn PhD aan de Universiteit van Groningen in 1987 en behaalde in 1988 zijn masterdiploma aan de Lund University in Zweden.
Van 1988 tot 2004 runde hij een priv├ękliniek in Brussel. In 2004 werd hij hoogleraar en afdelingshoofd van de vakgroep Parodontologie & Orale Implantologie aan de Universiteit van Gent. Hij was opleider van de specialistenopleiding Parodontologie tot 2018.

Hij heeft meer dan 500 (inter)nationale colleges gegeven op het gebied van parodontologie en implantologie, meer dan 150 internationale peer reviewed papers gepubliceerd en 18 promoties begeleid in het vakgebied.

Onderwijs Alle scholingen

Het Radboudumc biedt een breed scholingsaanbod voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Heb je specifieke wensen voor een scholing of zoek je naar maatwerk? Dan kunnen we een passend aanbod ontwerpen. Let op! We zijn voor een groot deel van ons aanbod overgestapt op een nieuwe online leeromgeving. Dit betekent dat je een nieuw account moet aanmaken als je je inschrijft voor een scholing of cursus van de Radboudumc Health Academy. Ben je medewerker van het Radboudumc? Meld je dan aan voor een cursus of scholing via intranet.

Resultaten (214)

Filter


E-mailalert instellen

Er is een mail verstuurd. Klik op de link in de mail om je e-mailalert te activeren.
Er is iets misgegaan
Er is iets misgegaan bij het opvragen van deze pagina
E-mailadres *
  • Wilt u e-mail updates ontvangen?

    Selecteer hier hoe vaak je e-mailalerts wil ontvangen.

  • Medewerkers
  • Intranet