Onderwijs Scholingen A0126000 VRA Kinderrevalidatie

Over de cursus

De Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA) organiseert in samenwerking met de Radboudumc Health Academy de 'blended' cursus Kinderrevalidatie.

lees meer

Over de cursus

Deze cursus betreft een pilot voor de nieuwe opzet van landelijk scholingsprogramma revalidatiegeneeskunde in 2022 voor Themacursus 7: Aandoeningen bij kinderen, jeugdigen en adolescenten. In de nieuwe themacursussen brengen we werkplekleren, online leren en contactonderwijs in samenhang: blended learning. Deelnemers krijgen begin oktober toegang tot de Digitale Leer Omgeving (Moodle), hier in bereid jij je voor en ontmoet je andere aios die ook de cursus volgen. Er zijn individuele opdrachten en groepsopdrachten.

Let op: de voorbereiding voor deze cursus is 20 uur, dus plan vanaf oktober ongeveer 2-3 uur per week hiervoor vrij!

Inschrijven

Let op: inschrijving sluit op 1 oktober a.s. naar het formulier

In het kort

 • Aios revalidatiegeneeskunde

  Lees meer


  Voor wie

  Aios revalidatiegeneeskunde die in 2021 nog hun opleiding moeten afronden en de cursus Kinderrevalidatie nog moeten volgen. Aios die in september 2022 kunnen deelnemen aan themacursus 7 worden verzocht dan in te schrijven.


 • Dit leer je

  Na afloop van deze cursus kun je kinderen en jong volwassenen met leeftijdsfase specifieke ontwikkelingsproblematiek op motorisch gebied en/of op het gebied van spraak/taal, cognitief en emotioneel functioneren diagnosticeren, prognosticeren en behandelen in een interprofessioneel, transmuraal team (al naar gelang de ontwikkelingsfase van het kind).Locatie

De cursus vindt plaats bij Aristo meeting center, Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam

Routebeschrijving

Volg route Aristo

Meer weten? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman
Projectmedewerker

(06) 15 31 02 41
contact
 • Medewerkers
 • Intranet