Onderwijs Scholingen A0126908 Patientcomfort en communicatie open inschrijving

Over de cursus

Met Patiëntcomfort en communicatie voorkom je dat bij operatieve of onaangename ingrepen prikkels als toenemend pijnlijk worden ervaren. Je leert beter te reframen en beïnvloedt coping mechanismes. lees meer

Over de cursus

Centraal in de training staat de vraag hoe zorgprofessionals ondersteund kunnen worden bij het anders omgaan met de patiënt zodat angst-en pijngevoelens minder een rol spelen.
Vaak is bewustwording en een kleine verandering in stijl van taalgebruik, iets wat geen extra tijd kost, al voldoende om misverstanden tussen patiënt en zorgprofessional te voorkomen en kan hiermee al een beter rapport tot stand gebracht worden. In deze training ga je aan de slag met deze communicatietechnieken.

Veel klachten van patiënten zijn terug te voeren op verstoringen in de communicatie tussen patiënt en zorgverlener. Door een betere positieve communicatie met patiënten zal niet alleen de patiënttevredenheid worden vergroot, maar ook de tevredenheid van je eigen werk. Wanneer dit ook nog eens aangevuld wordt met hypnotisch taalgebruik en gebruik van een (hypnose) script wordt de communicatie nog verder geoptimaliseerd waardoor medische ingrepen efficiënter, veiliger en comfortabel voor zowel patiënten als zorgverleners.

Met hulp van achtergrondinformatie en voorbereidende opdrachten besteden we tijdens de contactbijeenkomst maximaal aandacht aan de gesprekstechnieken.

 

Inschrijven

Helaas kunt u zich hier niet meer voor inschrijven.

In het kort

  • Alle zorgprofessionals


Locatie

Holthurnse Hof Berg en Dal

bekijk route

Locatie

Fletcher Landgoedhotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48A

6571 CK  BERG EN DAL

Routebeschrijving


Meer weten? Neem contact op

Solange van den Berg
Projectmedewerker

(06) 50 18 79 66
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet