Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Exacte locatie volgt.

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum
Onderwijs Scholingen A0132636 Netwerkscholing IC MC Programma A Respiratie 12 oktober 2022

Over de cursus

Tijdens het regio-onderwijs IC/MC wordt u geïnformeerd over kennis en ontwikkelingen die voor verpleegkundigen van de IC/MC van belang zijn. Ook hoort u over ontwikkelingen in de regio en is er tijd om elkaar te ontmoeten. Het regionaal onderwijs IC/MC is een divers programma, geïnspireerd op verschillende actuele thema’s rondom de zorg van IC/MC patiënten. lees meer

Over de cursus

Het programma bestaat uit programma A en programma B die verdeeld zijn over vier data in 2022. De beide programma’s zullen in het jaar 2023 nogmaals herhaald worden waardoor u de mogelijkheid heeft om gespreid over twee jaar beide programma’s te volgen. Het programma is didactisch onderbouwd en op basis van EBP. Deze dagen worden verzorgd door artsen, onderzoekers, IC/MC verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Interactieve discussie en uitwisseling van inzichten met collega verpleegkundigen uit het land voegen een verdiepende dimensie toe aan dit aantrekkelijke en gevarieerde programma.

Het regio-onderwijs IC/MC is bedoeld voor IC-/MC-medewerkers van Radboudumc, CWZ Nijmegen, Rijnstate Arnhem, Rivierenland Tiel , Slingerland Doetinchem, Bernhoven Uden en Maasziekenhuis Pantein Boxmeer. 
 


Meer weten? Neem contact op

Merel Nas
Projectmedewerker

(06) 31 01 51 53
contactformulier

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij de V&VN.

Locatie

Ingang: Studiecentrum

bekijk route
  • Medewerkers
  • Intranet