Dit kost het

Digitale avond: €59.

Fysieke avond (met catering): €99.

Als u online wilt aansluiten bij een fysieke scholing dan bedraagt het inschrijfgeld €99.

Onderwijs Scholingen Avondcyclus Jeugdgezondheidszorg

Over de Avondcyclus Jeugdgezondheidszorg

De Avondcyclus JGZ 'Zorg voor het kind' richt zich op de zorg voor 0 tot 18-jarigen, waarbij we medisch inhoudelijke verdieping nastreven, ruim baan geven aan psychosociale en maatschappelijk aspecten, en aan communicatieve vaardigheden. Praktische toepassing staat hoog in het vaandel.

In het kort

  • De avondcyclus JGZ

    lees meer


    Dit leer je

    Deze nascholing richt zich op de zorg voor 0 tot 18-jarigen, waarbij we medisch inhoudelijke verdieping nastreven, maar ook ruim baan geven aan psychosociale en maatschappelijk relevante aspecten, en aan bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden. Mogelijkheid tot praktische toepassing van de leerpunten staat hoog in het vaandel.


Vacature

We zijn op zoek naar een nieuw lid in onze commissie die meedenkt over actuele thema's en zijn/haar netwerk wil inzetten. lees meer

Vacature

Al jaren is de Avondcyclus Jeugdgezondheidszorg een begrip in de regio. Inmiddels weten we ook landelijk meer terrein te veroveren. Met gemiddeld zo'n 60 deelnemers per (digitale) avond groeien we steeds verder! We zijn dan ook op zoek naar een nieuw lid in onze commissie die meedenkt over actuele thema's en zijn/haar netwerk wil inzetten. Interesse? Mail naar tamara.coolen@radboudumc.nl.


Meer weten? Neem contact op

Janine Nagengast
Projectmedewerker

(06) 21 32 84 69
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet