Onderwijs Scholingen Betaalbare Zorg

Over de cursus

De vierdaagse opleiding Betaalbare Zorg is met name bedoeld voor beleidsadviseurs en zorgprofessionals die de ambitie hebben om hun initiatieven en samenwerking gericht op de betaalbaarheid van zorg te versterken op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en best practices uit de werkpraktijk. lees meer

Over de cursus

We willen dat onze zorg betaalbaar en toegankelijk blijft voor iedereen.Dat is echter geen vanzelfsprekendheid. Zo worden mensen steeds ouder, maken ze steeds langer gebruik van zorg, en komen er steeds meer mogelijkheden voor behandeling en genezing van ziekten. Tegelijkertijd stijgen de budgetten voor medische zorg niet meer mee,waardoor de toegankelijkheid, kwaliteit en keuzevrijheid van onze  zorg in het gedrang komen.Het is een opgave om de betaalbaarheid niet te laten ontsporen. Zowel op nationaal niveau,als binnen regionale zorgecosystemen en in de instellingen.

In deze unieke postacademische opleiding krijg je antwoord op al deze vraagstukken vanuit een integrale zorgvisie. Daarnaast biedt de tweede module je de ruimte en de tools om je eigen project verder te brengen. Je versterkt je evidence based kennis en kunde om projecten gericht op betaalbare zorg met blijvend resultaat te realiseren.  Je doorziet de invloed  van leiderschap en organisatieprocessen en bent in staat om door een stakeholderanalyse de belangrijkste belangen in kaart te brengen.

 


Inschrijven

voor inschrijving klik hier


In het kort

  • met name voor beleidsadviseurs en zorgprofessionals


Meer weten? Neem contact op

Karlijn De La Haye
Projectmedewerker

(06) 29 66 92 98
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet