Belangrijk BROK® nieuws De huidige eBROK®-omgeving is per 4 maart weer online

De nieuwe eBROK® is vertraagd voor onbekende termijn. Het openzetten van de 'oude' eBROK® heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen.

lees meer

Belangrijk BROK® nieuws De huidige eBROK®-omgeving is per 4 maart weer online

Belangrijk BROK® nieuws. De huidige eBROK®-omgeving is per 4 maart weer online

De oplevering van de nieuwe eBROK® is vertraagd voor onbekende termijn. De huidige eBROK® is daarom per 4 maart 2019 weer opengezet. Nieuwe deelnemers kunnen zich van 4 maart tot 1 juli 2019 hier inschrijven voor de BROK® cursus. Deze cursus moet zijn afgerond vóór 1 januari 2020.
 

Nieuwe BROK® herregistratiebijeenkomsten ingepland

Bent u reeds in het bezit van een BROK® certificaat en moet u uw certificaat verlengen? Schrijf u dan in voor een herregistratiebijeenkomst. U kunt zich via de online leeromgeving van het Radboudumc inschrijven (via Catalogus -> Cursusaanbod -> BROK Herregistratie). Er zijn bijeenkomsten gepland op maandag 18 maart en maandag 27 mei (beide van 14:00 tot 17:20 uur).
 

Deadline examen huidige eBROK® verlengd naar 1 januari 2020

Bent u momenteel de eBROK® aan het volgen en moet u nog een examen afleggen? In tegenstelling tot eerdere berichten hoeft u de cursus niet vóór 1 mei 2019 af te ronden. De nieuwe deadline staat op 1 januari 2020. Vóór deze datum moet u de eBROK® cursus afronden, inclusief het behalen van het examen.
 


Over de cursus

De BROK bestaat uit de volgende onderdelen: een self-assessment, een studiearrangement, een centrumspecifieke bijeenkomst (CSB) en een landelijk examen.

Engelstalige cursusvariant

Deze cursus wordt ook gegeven in het Engels. Gedetailleerde informatie is te vinden op het Engelse deel van onze website. naar Engelstalige cursusinformatie

Aanmelden

Je kunt je alleen inschrijven via de website van de NFU BROK Academie. inschrijven

Bijeenkomst- en examendata 2019

In 2019 vinden de Nederlandstalige Centrumspecifieke bijeenkomsten plaats op 14 januari (examen 1 februari), 6 mei (examen 24 mei) en 11 november (examen 29 november). De Engelstalige Centrumspecifieke bijeenkomsten vinden plaats op 11 maart (examen 29 maart) en 16 september (examen 4 oktober).

In het kort

  • Klinisch onderzoekers.


Vragen? Mail de BROK-helpdesk

Voor alle vragen over de BROK kun je terecht bij de landelijke BROK-helpdesk.

lees meer

Vragen? Mail de BROK-helpdesk

Voor alle vragen over de BROK kun je terecht bij de landelijke BROK-helpdesk via support@nfubrokacademie.nl.

Locatie

Ingang: Studiecentrum
Route: route 74 - 142

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum
Volg route route 74 - 142