Verandering BROK®

Verandering van de BROK® cursus in 2019 heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen.

lees meer

Verandering BROK®

In 2019 gaat de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK®) veranderen. De NFU heeft met Elevate Health een contract afgesloten om een nieuwe eBROK® te ontwikkelen. Dit heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen. Voor de huidige cursus kan nog tot 1 november 2018 worden ingeschreven. De huidige eBROK® omgeving sluit per 1 mei 2019. Dit betekent, dat vóór 1 mei 2019 de BROK® moet zijn afgerond, inclusief het behalen van het examen.

De nieuwe eBROK® cursus is beschikbaar vanaf 1 februari 2019. Dit betekent dat tussen 1 november en 1 februari niet voor een BROK® cursus kan worden ingeschreven.

Herregistratie verandert met de nieuwe eBROK®
In de nieuwe eBROK® zal ruimte worden geboden aan herregistreerders om het herregistratieproces online te doorlopen. Mensen voor wie de BROK® binnenkort verloopt, kunnen zich vanaf 1 februari inschrijven als herregistreerder bij de nieuwe eBROK® cursus. Meer informatie volgt.
 

Over de cursus

De BROK bestaat uit de volgende onderdelen: een self-assessment, een studiearrangement, een centrumspecifieke bijeenkomst (CSB) en een landelijk examen.

Engelstalige cursusvariant

Deze cursus wordt ook gegeven in het Engels. Gedetailleerde informatie is te vinden op het Engelse deel van onze website. naar Engelstalige cursusinformatie

Aanmelden

Je kunt je alleen inschrijven via de website van de NFU BROK Academie. inschrijven

Bijeenkomst- en examendata 2019

In 2019 vinden de Nederlandstalige Centrumspecifieke bijeenkomsten plaats op 14 januari (examen 1 februari), 6 mei (examen 24 mei) en 11 november (examen 29 november). De Engelstalige Centrumspecifieke bijeenkomsten vinden plaats op 11 maart (examen 29 maart) en 16 september (examen 4 oktober).

In het kort

  • Klinisch onderzoekers.


Vragen? Mail de BROK-helpdesk

Voor alle vragen over de BROK kun je terecht bij de landelijke BROK-helpdesk.

lees meer

Vragen? Mail de BROK-helpdesk

Voor alle vragen over de BROK kun je terecht bij de landelijke BROK-helpdesk via support@nfubrokacademie.nl.

Locatie

Ingang: Studiecentrum
Route: route 74 - 142

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum
Volg route route 74 - 142
  • Snel naar