Onderwijs Scholingen BROK Herregistratie

Verandering van de BROK® cursus in 2019

Verandering van de BROK® cursus in 2019 heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen.

lees meer

Verandering van de BROK® cursus in 2019

Verandering BROK®

In 2019 gaat de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers( BROK®) veranderen. De NFU heeft met Elevate Health een contract afgesloten om een nieuwe eBROK® te ontwikkelen. Dit heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen.

De nieuwe eBROK® cursus zou beschikbaar zijn vanaf 1 februari 2019, maar de oplevering van de nieuwe eBROK® is vertraagd voor onbekende termijn. De huidige eBROK® is daarom per 4 maart 2019 weer opengezet. Nieuwe deelnemers kunnen zich van 4 maart tot 1 juli 2019 hier inschrijven voor de BROK® cursus. Deze cursus moet zijn afgerond vóór 1 januari 2020.
 

Herregistratie verandert ook met de nieuwe eBROK®

In de nieuwe eBROK® zal ruimte worden geboden aan herregistreerders om het herregistratieproces online te doorlopen. Mensen voor wie de BROK® binnenkort verloopt, zouden zich ook in kunnen schrijven vanaf 1 februari als herregistreerder bij de nieuwe eBROK® cursus. Helaas is dit dus ook nog niet mogelijk.

Bent u reeds in het bezit van een BROK® certificaat en moet u uw certificaat verlengen? Schrijf u dan in voor een herregistratiebijeenkomst. U kunt zich via de online leeromgeving van het Radboudumc inschrijven (via Catalogus -> Cursusaanbod -> BROK Herregistratie). Er is op dit moment 1 bijeenkomst gepland op maandag op maandag 27 mei (van 14:00 tot 17:00 uur).


Over de cursus

Sinds 2006 geeft het Radboudumc een cursus voor klinisch onderzoekers: de basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK). Onderzoekers zijn verplicht om na uiterlijk 4 jaar een hercertificeringscursus te volgen en hun registratie te verlengen.

lees meer

Over de cursus

Klinisch onderzoekers ontvangen een certificaat na het volgen van de basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK). De bevoegdheid op basis van dit BROK-certificaat is geldig voor een periode van 4 jaar. Als je nog werkzaam bent of zult zijn als klinisch onderzoeker, ben je als BROK-geregistreerde verplicht een hercertificeringscursus te volgen om je registratie te verlengen. Hierbij wordt geen examen afgenomen.


Goed om te weten

JE BROK REGISTRATIE IS 4 JAAR GELDIG.
JE KUNT ALLEEN DEELNEMEN ALS JE BROK CERTIFICAAT NOG GELDIG IS.
SCHRIJF JE DUS TIJDIG IN VOOR DEZE BROK HERCERTIFICERINGSCURSUS. 
ALS JE BROK CERTIFICAAT IS VERLOPEN, DIEN JE OPNIEUW HET BROK EXAMEN TE DOEN.

Meer weten? Neem contact op

drs. Janine Nagengast
Projectmedewerker

(06) 21 32 84 69
contact

Locatie

Ingang: Auditorium

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 15
Ga naar binnen bij: Auditorium

Radboudumc Health Academy Life long learning

Dit is een opleiding van de Radboudumc Health Academy: hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die in de zorg werkt. lees meer

Wachtlijst

Extra startdata

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen

Liever een andere startdatum? Inschrijven op de wachtlijst

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen