Onderwijs Scholingen BROK Herregistratie

Verandering van de BROK® cursus in 2019

Verandering van de BROK® cursus in 2019 heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen.

lees meer

Verandering van de BROK® cursus in 2019

Verandering BROK®

In 2019 gaat de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK®) veranderen. De NFU heeft met Elevate Health een contract afgesloten om een nieuwe eBROK® te ontwikkelen. Dit heeft consequenties voor eenieder die nu de eBROK® volgt of wil gaan volgen. Voor de huidige cursus kon nog tot 1 november 2018 worden ingeschreven.

De nieuwe eBROK® cursus zou beschikbaar zijn vanaf 1 februari 2019. Dit betekende dat men na 1 februari weer voor een BROK® cursus in zou kunnen schrijven. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in te schrijven. We verwachten dat dit op korte termijn wel mogelijk zal zijn. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer inschrijving mogelijk is, maar er wordt hard aan gewerkt om dit op zo snel mogelijk te realiseren.  

Herregistratie verandert ook met de nieuwe eBROK®

In de nieuwe eBROK® zal ruimte worden geboden aan herregistreerders om het herregistratieproces online te doorlopen. Mensen voor wie de BROK® binnenkort verloopt, zouden zich ook in kunnen schrijven vanaf 1 februari als herregistreerder bij de nieuwe eBROK® cursus. Helaas is dit dus ook nog niet mogelijk.

Om verdere vertraging van  BROK® herregistraties te voorkomen heeft het Radboudumc besloten om twee herregistratiebijeenkomsten (huidige opzet) te plannen op 18 maart en 27 mei. Hiervoor kan ingeschreven worden via de Online leeromgeving van het Radboudumc. Een BROK-certificaat is 4 jaar geldig. Op dit moment hanteert de NFU nog een uitloop van 6 maanden.

Aanmelden


Over de cursus

Sinds 2006 geeft het Radboudumc een cursus voor klinisch onderzoekers: de basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK). Onderzoekers zijn verplicht om na uiterlijk 4 jaar een hercertificeringscursus te volgen en hun registratie te verlengen.

lees meer

Over de cursus

Klinisch onderzoekers ontvangen een certificaat na het volgen van de basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK). De bevoegdheid op basis van dit BROK-certificaat is geldig voor een periode van 4 jaar. Als je nog werkzaam bent of zult zijn als klinisch onderzoeker, ben je als BROK-geregistreerde verplicht een hercertificeringscursus te volgen om je registratie te verlengen. Hierbij wordt geen examen afgenomen.


Goed om te weten

JE BROK REGISTRATIE IS 4 JAAR GELDIG.
JE KUNT ALLEEN DEELNEMEN ALS JE BROK CERTIFICAAT NOG GELDIG IS.
SCHRIJF JE DUS TIJDIG IN VOOR DEZE BROK HERCERTIFICERINGSCURSUS. 
ALS JE BROK CERTIFICAAT IS VERLOPEN, DIEN JE OPNIEUW HET BROK EXAMEN TE DOEN.

Meer weten? Neem contact op

drs. Janine Nagengast
Projectmedewerker

(06) 21 32 84 69
contact

Locatie

Ingang: Studiecentrum

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum

Radboudumc Health Academy Life long learning

Dit is een opleiding van de Radboudumc Health Academy: hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die in de zorg werkt. lees meer

Startdata

Inschrijven

BROK Herregistratie 18 maart 2019

Inschrijven


  • 18 maart 2019 14:00 - 17:20

    Radboudumc, Onderwijscentrum
    Geert Grooteplein 15
    6525 EZ Nijmegen
    Nederland

Inschrijven

BROK Herregistratie 27 mei 2019

Inschrijven


  • 27 mei 2019 14:00 - 17:20

Wachtlijst

Extra startdata

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen

Liever een andere startdatum? Inschrijven op de wachtlijst

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen