Over de training

Compressief zwachtelen wordt binnen het Radboudumc gezien als 'risicovolle handeling' en de bekwaamheidscriteria staan daarmee gelijk aan die van een voorbehouden handeling.

Inhoud van de training

Tijdens de herhalingstraining krijg je uitgebreid de gelegenheid de vaardigheid nog eens te oefenen onder toezicht van een deskundige verpleegkundige van de poli dermatologie. De training bestaat uit 1 bijeenkomst van 1,5 uur.

Naast deze herhalingstraining bieden we ook een basistraining aan.
Onderwijs Scholingen Compressief zwachtelen herhaling been

Over de training

Compressief zwachtelen wordt binnen het Radboudumc gezien als 'risicovolle handeling'. Tijdens deze herhalingstraining krijg je uitgebreid gelegenheid de vaardigheid nog eens te oefenen onder toezicht van een deskundige verpleegkundige van de poli dermatologie. We bieden ook een basistraining aan.

lees meer

Meer weten? Neem contact op

Nadine van Maasakker-Robertus
Projectmedewerker

(06) 15 40 78 02
contact

In het kort

  • Medewerkers die bevoegd zijn om compressief te zwachtelen en die vaardigheid (opnieuw) willen trainen.


Maatwerk­training

Deze standaardscholing kan ook als maatwerktraject voor jouw afdeling verzorgd worden. Stuur ons een e-mail voor meer informatie. stuur je e-mail


Locatie Skills- en Simulatielab

Philips van Leydenlaan 15
6525 EX Nijmegen

Routebeschrijving

Volg route 385

Waarom het Radboudumc?

De Radboudumc Health Academy is hét opleidingscentrum voor zorgprofessionals. Onze trainers en docenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben actuele praktijkervaring. De praktijk staat centraal, waardoor het resultaat van de training direct zichtbaar zal zijn op de werkvloer.