Onderwijs Scholingen Cursus voor aios opleiden van coassistenten in de klinische praktijk OKP

Over de cursus

In de cursus 'Opleiden van coassistenten in de Klinische Praktijk' leer je als arts in opleiding tot specialist het opleiden en begeleiden van co-assistenten. Je leert wat leren in de klinische praktijk bevordert en belemmert en wat je eigen rol en voorbeeldfunctie daarbij is.

lees meer

Over de cursus

In de cursus 'Opleiden van co-assistenten in de Klinische Praktijk' leer je als arts in opleiding tot specialist het opleiden en begeleiden van co-assistenten. Je leert wat leren in de klinische praktijk bevordert en belemmert en wat je eigen rol en voorbeeldfunctie daarbij is.

In verschillende workshops werk je aan het uitbereiden van je vaardigheden in beoordelen en constructieve feedback. Ook ga je oefenen met het voeren van feedbackgesprekken. Je wordt je in deze cursus ook bewust van je eigen voorkeursstijl en de effecten daarvan. Je leert je stijl te variëren afhankelijk van de co-assistent en helpt hem of haar bij het formuleren van individuele leerdoelen.

Medewerkers

Medewerkers van Radboudumc melden zich aan in de leeromgeving Naar de interne leeromgeving

Medewerkers

Medewerkers van Radboudumc melden zich aan in de leeromgeving naar de interne leeromgeving

Meer weten? Neem contact op

Marc Cornelissen
Projectmedewerker

06-29 66 64 66
contact

In het kort

  • De cursus is voor aios (arts in opleiding tot specialist).


  • Dit kost het

    Deze cursus kost € 480. Ben je AIOS van Radboudumc dan heb je wellicht recht op besteding van een Voucher. Je kunt dit vouchernummer bij (het secretariaat van) je opleider bemachtigen. Vul dit vouchernummer in bij je inschrijving!

Startdata

8 maart 2022

23 september 2022

6 december 2022

  • Medewerkers
  • Intranet