Onderwijs Alle scholingen EHBO herhalingscursus

Over de cursus

Van de trap vallen, een skiongeluk of plotseling onwel worden: een ongeluk zit in een klein hoekje. In heel Nederland gebeuren dagelijks talloze grote en kleine ongelukken. Weet jij wat je kunt doen als iemand een hartstilstand krijgt of hyperventileert? lees meer

Over de cursus

In de cursus EHBO leer je onder leiding van ervaren instructeurs in diverse situaties eerste hulp verlenen. Je leert hoe je moet handelen in al dan niet levensbedreigende situaties en ook hoe je erger letsel kunt voorkomen. Tijdens deze herhalingslessen kun je je vaardigheden blijven oefenen, zodat je EHBO-diploma geldig blijft.

Als je geen medische opleiding hebt gevolgd en nog geen EHBO-diploma hebt maar wel eerste hulp wilt kunnen verlenen, kun je ook de basiscursus volgen en zo het diploma Eerste Hulp verkrijgen. Om de geldigheid van je EHBO-diploma te behouden, moet je elk jaar herhalingslessen volgen. De cursus voldoet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Registratie Oranje Kruis
Als je de basiscursus of eerdere herhalingslessen bij een ander opleidingsinstituut hebt gevolgd en nu de lessen bij de Radboudumc Health Academy wilt volgen, moet je ervoor zorgen dat je goed bij het Oranje Kruis geregistreerd staat. Zonder goede registratie kan de Radboudumc Health Academy jouw diploma niet verlengen.

Meer informatie en inschrijven

Schrijf je via onderstaande button in voor de cursus

EHBO basiscursus


In het kort

  • De cursus is voor mensen die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma en ingeschreven staan bij de Radboud Health Academy als opleidingsinstituut Oranje Kruis.


  • Dit leer je

    Je leert hoe je moet handelen in al dan niet levensbedreigende situaties en ook hoe je erger letsel kunt voorkomen. Tijdens deze herhalingslessen kun je je vaardigheden blijven oefenen, zodat je EHBO-diploma geldig blijft.

    Aan het eind van de herhalingscursus heb je je kennis en vaardigheden omtrent EHBO geactualiseerd. Door jaarlijks herhalingslessen te volgen, blijft je EHBO-diploma geldig.
     

Meer weten? Neem contact op

Marc Cornelissen
Projectmedewerker

(06)
contactformulier

Locatie

Ingang: Experience Center
Gebouw: M260
Verdieping: -1
Route: 6

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Experience Center
Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 15
Ga naar binnen bij: Experience Center
Ga naar Gebouw M260, Verdieping -1 en volg route 6 (Experience Center)

Startdata

26 september 2023 (4 cursusdagen)

Naar leer omgeving

naar de leeromgeving

Schrijf je via onderstaande button in voor de cursus
  • Medewerkers
  • Intranet