Onderwijs Scholingen EHBO herhalingscursus

Over de cursus

Van de trap vallen, een skiongeluk of plotseling onwel worden: een ongeluk zit in een klein hoekje. In heel Nederland gebeuren dagelijks talloze grote en kleine ongelukken. Weet jij wat je kunt doen als iemand een hartstilstand krijgt of hyperventileert?

lees meer

Over de cursus

In de cursus EHBO leer je onder leiding van ervaren instructeurs in diverse situaties eerste hulp verlenen. Je leert hoe je moet handelen in al dan niet levensbedreigende situaties en ook hoe je erger letsel kunt voorkomen. Tijdens deze herhalingslessen kun je je vaardigheden blijven oefenen, zodat je EHBO-diploma geldig blijft.

Als je geen medische opleiding hebt gevolgd en nog geen EHBO-diploma hebt maar wel eerste hulp wilt kunnen verlenen, kun je ook de basiscursus volgen en zo het diploma Eerste Hulp verkrijgen. Om de geldigheid van je EHBO-diploma te behouden, moet je elk jaar herhalingslessen volgen. De cursus voldoet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Registratie Oranje Kruis
Als je de basiscursus of eerdere herhalingslessen bij een ander opleidingsinstituut hebt gevolgd en nu de lessen bij de Radboudumc Health Academy wilt volgen, moet je ervoor zorgen dat je goed bij het Oranje Kruis geregistreerd staat. Zonder goede registratie kan de Radboudumc Health Academy jouw diploma niet verlengen.

Aanmelden


Locatie

Verenigingsgebouw Overasselt, Willem Alexanderstraat 1, Overasselt

In het kort

 • De cursus is voor mensen die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma en ingeschreven staan bij de Radboud Health Academy als opleidingsinstituut Oranje Kruis.


 • Dit leer je

  Je leert hoe je moet handelen in al dan niet levensbedreigende situaties en ook hoe je erger letsel kunt voorkomen. Tijdens deze herhalingslessen kun je je vaardigheden blijven oefenen, zodat je EHBO-diploma geldig blijft.

  Aan het eind van de herhalingscursus heb je je kennis en vaardigheden omtrent EHBO geactualiseerd. Door jaarlijks herhalingslessen te volgen, blijft je EHBO-diploma geldig.
   

Meer weten? Neem contact op

Marleen Bitter
Projectmedewerker

(06) 25 20 16 42
contact

Startdata

Inschrijven

EHBO herhalingscursus 6 september 2021

Inschrijven


 • 6 september 2021 13:00 - 16:00

Inschrijven

EHBO herhalingscursus 1 oktober 2021

Inschrijven


 • 1 oktober 2021 09:00 - 12:00

Inschrijven

EHBO herhalingscursus 1 november 2021

Inschrijven


 • 1 november 2021 09:00 - 12:00

Wachtlijst

Extra startdata

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen

Liever een andere startdatum? Inschrijven op de wachtlijst

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen