Over de cursus

‘Naast het open aanbod bieden we maatwerktrajecten aan. Schroom dus niet om jouw vraag te stellen! Geen vraag is ons te gek!

Binnenkort gaan we een simulatietraining op maat aanbieden in de regio. In deze training staat het toepassen van de CRM (crisis/crew resource management) centraal voor de diverse specialisten betrokken bij de opvang van een neonaat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van scenario’s uit eigen praktijk. Deze worden met behulp van een neonatale simulator geoefend. Tevens is in de training aandacht voor het actualiseren van kennis en vaardigheden op het gebied van de neonatale life support. De training vindt plaats in kleine interprofessionele groepen onder leiding van ervaren simulatie instructeurs, waarvan 1 kinderarts/neonatoloog en 1 verpleegkundig specialist neonatologie van het Radboudumc. De neonatale simulator wordt aangestuurd door de verpleegkundig specialist. De scenario’s worden opgenomen m.b.v. een videocamera. De debriefing kan ondersteund worden met behulp van videobeelden.

 


Over de cursus

Naast het open aanbod bieden we maatwerktrajecten aan. Schroom dus niet om jouw vraag te stellen! Geen vraag is ons te gek!

lees meer

In het kort

  • Alle activiteiten staan in het teken van het vergroten van vaardigheden op het gebied van acute opvang, stabiliseren en transportklaar maken van de pasgeborene.


Meer weten? Neem contact op

drs. Nina Laarhoven-Bos
opleider ontwerpen en ontwikkelen

contact