Zo word je toegelaten

Stuur vóór 1 oktober 2020 een motivatiebrief en CV naar masterclass.ic@radboudumc.nl. De organisatie zal op basis hiervan een selectie maken, waarbij we proberen een evenwichtige mix van kennis, ervaring en ziekenhuizen te maken. Er zijn 25 deelnemersplaatsen beschikbaar.
 
Onderwijs Scholingen Masterclass IC voor verpleegkundigen

Over de cursus

Na het succes van de vorige edities, organiseert de afdeling Intensive Care van het Radboudumc van 20-22 januari 2021 de 6e Masterclass IC voor verpleegkundigen.

lees meer

Over de cursus

Na het succes van de vorige edities, organiseert de afdeling Intensive Care van het Radboudumc van 20-22 januari 2021 de 6e Masterclass IC voor verpleegkundigen. Deze is bedoeld voor IC verpleegkundigen met grote interesse voor de Intensive Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk. Een gedegen basiskennis van de Intensive Care is vereist. De voorbereidingstijd voor de masterclass bedraagt ongeveer 20 uren.

Thema’s

Belangrijkste thema’s zijn respiratie en circulatie. Daarnaast is ruimte voor het delen van ervaringen en best practices.

Locatie

Net als de afgelopen jaren bieden we de masterclass aan op basis van volpension, inclusief je eigen kamer in Landgoed Hotel Holthurnsche Hof.

Sponsor

De Masterclass IC voor Verpleegkundigen 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Getinge.

In het kort

  • De Masterclass IC-V is bedoeld voor verpleegkundigen met een grote interesse in de Intensive Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk.


  • Dit leer je

    Verschillende IC-specialisten op medisch en verpleegkundig gebied uit heel Nederland nemen je mee in recente ontwikkelingen op het gebied van respiratie, circulatie en actuele onderwerpen. De focus ligt hierbij zowel op wetenschappelijke ontwikkelingen, als de ervaring van de aanwezigen. Verder bieden we je handvaten om de opgedane kennis te gebruiken in je eigen dagelijkse praktijk.
     

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur een email naar masterclass.IC@radboudumc.nl met daarin motivatiebrief en CV. U kunt zich tot 1 oktober 2020 aanmelden. Definitief bericht omtrent uw aanmelding ontvangt u vóór 16 oktober 2020. stuur een e-mail

Programma 2020

Hier vind je het programma van 2020. Het definitieve programma voor 2021 wordt eind 2020 hier geplaatst. Hoofdthema’s voor de Masterclass IC voor Verpleegkundigen 2021 zijn respiratie en hemodynamiek, en worden aangevuld met actuele en verpleegkundig relevante onderwerpen. download het programma voor 2020


Locatie Holthurnsche Hof

Holthurnsche Hof
Zevenheuvelenweg 48a
6571 CK Berg en Dal

Bekijk de route


 

Organisatie

  • Dr. Mark van den Boogaard
  • Paul Rood MSc
  • Kim Verploegen