Sprekers

CV Mw.dr. W.A. Fokkinga
Wietske Fokkinga studeerde Tandheelkunde in Nijmegen. Sinds haar afstuderen (2001) werkt zij als tandarts in een algemene praktijk en is ze verbonden aan de vakgroep Orale Functieleer aan het UMC St Radboud (Nijmegen). In 2003 werd zij tijdens het lustrum benoemd als erelid der TFV. Ze verbleef 3 maanden in Finland als research fellow als onderdeel van haar promotie (2007) op het gebied van de plastische opbouw van endodontisch behandelde gebitselementen. Naast haar werk als algemeen practicus doceert ze in het reguliere tandheelkundige onderwijs. Daarbij is zij coördinator van verschillende klinische blokken in de Master, onderzoeksbegeleider en voorzitter van de Opleidingscommissie. Verder geeft zij lezingen en postacademische cursussen (PAO-T).

CV Mw.drs. A.G.M. Bouwman
Aukje Bouwman
Was in februari 2000 de eerste die in Nijmegen als tandarts afstudeerde in het nieuwe millenium. Daarna werkte zij als medewerker en waarnemer in verschillende algemene praktijken.  Van september 2002 tot oktober 2005 volgde ze de MSc opleiding tot tandarts-endodontoloog aan het ACTA. Sinds het afronden van de opleiding is zij werkzaam bij de vakgroep Preventieve en Curatieve tandheelkunde van de Radboud Universiteit Nijmegen en verzorgt zij studentenonderwijs en post academisch onderwijs op het gebied van de endodontologie.  Daarnaast is zij werkzaam in haar verwijspraktijk voor endodontologie te Nijmegen.

CV Dr. C.M. Kreulen
Cees Kreulen werkte na zijn afstuderen (1986, VU Amsterdam) aan het ACTA bij de vakgroepen Kindertandheelkunde en Bijzondere Tandheelkunde. In 1992 gepromoveerd op een klinisch onderzoek naar kwaliteitsaspecten van composietrestauraties. In 1996 overgestapt naar Nijmegen als UHD prothetische tandheelkunde. Hij is betrokken bij het (klinisch) onderwijs en zijn aandachtsgebied van onderzoek is de adhesieve prothetiek. 

Onderwijs Alle scholingen

Het Radboudumc biedt een breed scholingsaanbod voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Heb je specifieke wensen voor een scholing of zoek je naar maatwerk? Dan kunnen we een passend aanbod ontwerpen. Let op! We zijn voor een groot deel van ons aanbod overgestapt op een nieuwe online leeromgeving. Dit betekent dat je een nieuw account moet aanmaken als je je inschrijft voor een scholing of cursus van de Radboudumc Health Academy. Ben je medewerker van het Radboudumc? Meld je dan aan voor een cursus of scholing via intranet.

Resultaten (214)

Filter


E-mailalert instellen

Er is een mail verstuurd. Klik op de link in de mail om je e-mailalert te activeren.
Er is iets misgegaan
Er is iets misgegaan bij het opvragen van deze pagina
E-mailadres *
  • Wilt u e-mail updates ontvangen?

    Selecteer hier hoe vaak je e-mailalerts wil ontvangen.

  • Medewerkers
  • Intranet