Onderwijs Scholingen Refresher training Vitaal bedreigde patient

Over de training

In deze refresher training leer je hoe je acuut zieke patiënten herkent en snel de juiste zorg verleent. Je verdiept je in het monitoren en interpreteren van vitale lichaamsfuncties als ademhaling en circulatie.

lees meer

Over de training

In deze refresher training leer je hoe je acuut zieke patiënten herkent en snel de juiste zorg verleent. Je verdiept je in het monitoren en interpreteren van vitale lichaamsfuncties als ademhaling en circulatie. Met behulp van een simulator worden scenario’s geoefend waarbij een beroep gedaan wordt op jouw teamvaardigheden, zoals samenwerken en communicatie. De simulatie-teamtraining vindt plaats in de realistische en veilige leeromgeving van het Experience Center.

Jouw vaardigheden (hartmassage, beademing, AED-inzet) op het gebied van Basic Life Support worden in deze training getoetst. In de workshop worden je kennis en vaardigheden opgefrist met betrekking tot de ABCDE en RSVP communicatiemethodiek.


Medewerker van het Radboudumc

Schrijf je dan in via de Online Leeromgeving klik hier

Aanmelden externe groepen

Ben je geen medewerker van het Radboudumc, dan kun je je aanmelden als groep vanaf 3 deelnemers door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Tricht. stuur je e-mail

In het kort

  • Deze training is 1 keer per 2 jaar verplicht voor diverse verpleegkundigen en medisch personeel.

    lees meer


    Voor wie

    Deze training is 1 keer per 2 jaar verplicht voor artsen, arts-assistenten (aios en anios), verpleegkundig specialisten, physician assistants en (gespecialiseerde) verpleegkundigen, werkzaam op niet-bewaakte verpleegafdelingen en functieafdelingen waar volwassen patiënten verblijven. Meer informatie is te vinden op Q portaal protocol 050483.

Promofilm Training Vitaal Bedreigde Patiënt

Bekijk de video en kom te weten waarom het volgen van training rondom de vitaal bedreigde patiënt belangrijk, boeiend én leuk is.

Nieuw in dienst

Ben je net in dienst bij het Radboudumc? Volg dan de basistraining. meer over de Basistraining Vitaal bedreigde patiënt

Meer weten of een groep inschrijven? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman

(06) 15 31 02 41
contact